[O2] purchle na chromowanych elementach grilla

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JARO69
    Classic
    • 2009
    • 4

Efekt SUPER :szeroki_usmiech ,

Zostało Ci wymienić boczne żarówki w lampce górnej na białe.

Bagażnik planujesz zrobić?.
  • krecik
    Drive
    • 2008
    • 62
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witajcie,

Spotkaliście się z czymś takim żeby na elementach chromowanych grilla pojawiły się takie purchle(bąbelki). Czym to może być spowodowane?

Komentarz

• filipT
      Rider
      • 2010
      • 554

chemia do czyszczenia, wada materiały.
      Samochód po gwarancji?
      Mój Szkodnik

Komentarz

• Rekin Chlebojad
        Rider
        • 2010
        • 474

mi sie zdażyło na niby chromowanych elementach w Hondzie na grillu, zrobiły sie z 5-6 takich purchli jak by z powietrzem, masz gwarancje= masz nowego grilla.
        [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• Jark7
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2008
          • 777

Zamieszczone przez krecik
          na elementach chromowanych grilla pojawiły się takie purchle(bąbelki).
          mialem to samo w 1,5 rocznym aucie
          Zamieszczone przez Rekin Chlebojad
          masz gwarancje= masz nowego grilla.
          ma rację - wymienili w serwisie bez problemu. Teraz po rocznym użytkowaniu zauważylem, że zaczynają się tworzyć znowu. Nie wiem jak stare masz auto, ale albo ja mam pecha albo TTTM.
          Pozdro
          Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
          Jark7
          było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• krecik
            Drive
            • 2008
            • 62
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

gwarancja się kończy w sierpniu akurat jadę w poniedziałek na naprawę kierunkowskazu w lusterku więc to zgłoszę, trochę się zdziwiłem jak to zobaczyłem. Zobaczymy co w poniedziałek powiedzą

[ Dodano: Sro 05 Maj, 10 17:44 ]
            Byłem w serwisie za 3 razem udało mi się natrafić na pana od gwarancji :twisted:
            Podszedł obejrzał powiedział że wymiana teraz czekam aż przyjdzie nowy grill

Komentarz

• krzysiek1974
              Rider
              • 2009
              • 323

Ja na swoim grillu także odnalazłem ślady tak-jakby korozji. Po czyszczeniu pozostają małe czarne kropki. Spróbuję uzyć jeszcze jakiś specjalistycznych średków, a jeśli się nie uda, to podczas kolejnej wizyty w Emidzie w sprawie niepoprawnie działających Cornerów zwrócę na to uwagę.

A co do Cornerów - po piatkowej wizycie w serwisie odnoszę wrażenie, że sprawa szybko znajdzie pozytywny skutek. W Emidzie w R.Śl. jest Mistrz Serwisu - człowiek konkretny, rzeczowy i widać, że ma duże doświadczenie. Gdybym od razu trafił do niego, to pewnei problem już dawno zostałby wyjaśniony i usteka usunięta.

Komentarz

Pracuję...