Przepływomierz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Janusz
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 598

Przepływomierz

krzynol, czuć jak działa poprzez nadmuch letniego/ciepłego powietrza przez kratki i po pewnym czasie tykają przekaźniki od wyłączania stopniowego jej. Nie trzeba kręcić pokrętłem. Ja u siebie mam ustawioną cały czas jednakowa temp. na pokrętle i po odpaleniu auta w mrozy leci podgrzane powietrze.
  • wolt77
    Drive
    • 2006
    • 77

Przepływomierz

Witam,
    wczoraj odebrałem samochód po przeglądzie po 160 tysiącach. W serwisie zapomnieli mi podpiąć reduktor gazu i przepływkę. Po podłączaniu reduktora normalnie dojechałem do domu. Żadna kontrolka przy odpiętej przepływce się nie zapaliła, jak dojechałem do domu podłączyłem przepławkę. Czy przy odpiętej przepływce powinien się zapalić check engine?Dzięki za odpowiedz.

Komentarz

• custom
      Drive
      • 2008
      • 44

Ja jak odpinałem to check mi się włączał

Komentarz

• gifek
        Drive
        • 2010
        • 43

a mi dla odmiany nie, ale Ty masz PB a ja ON różnie może być...

Komentarz

• wolt77
          Drive
          • 2006
          • 77

Jak mechanior skasował błąd przepływki, zacząłem analizować książkę obsługi i Skoda wogóle nie pokazuje kontrolki check engine w instrukcji. Patrzyłem na zegary (doświetlając je latarką) i kontrolki Check też nie znalazłem. Mam za to kontrolkę EPC (podobno przepustnica/światła stop), która się nie zapala.

Komentarz

• adiwaw
            Ambiente
            • 2009
            • 167

Ja zrobiłem na odpiętej przepływce ( nie zauważyłem ) około 1000km i nic na szafie sie nie wyświetlało. Wszystko było ok

Komentarz

Pracuję...