dacie duster za ta cene max wypas 1.6 z napedem na 2 kola i jeszcze na ubezpieczenie zostanie
Interesowałem się poważnie Dacią - pierwsza jazda próbna i porażka - z tym full wypasem to tez nie ma co przesadzać - bo bieda jak we wszystkich Daciach, a wnętrze z lat 90-tych.
Wybrałem O2 Tour i jestem happy
Witam!
Koledzy czy moglibyście mi pomóc i poradzić co mogę zrobić z tak beznadziejnie obszytą kierownicą? (jest paskudnie pomarszczona, na żywo wygląda to tragicznie) Czy jest możliwość ściągnięcia tej skóry i obszycie kierki jeszcze raz w profesjonalny sposób? Może ma ktoś jakieś namiary w małopolsce na jakiś profesjonalny zakład, kogoś kto robi takie rzeczy?
było na forum, użyj szukajki.
Swoją drogą to chyba ją obszywała Doktor G z discovery :haha:
nie na śmiewaj sie z kolegi, bo mu pewnie dobrze cisnienie skoczyło i pewnie jeszcze pare złoty za to zapłacił :evil: znam ten ból ......sam go przechodziłem i w koncu kupiłem ori kierownice i koledze radze to samo na poprawe humoru....
Kiniu, jest w Krakowie zakład co obszywa kierownice a info jest na forum.
Osobiście to kiedyś widziałem szyld o szyciu tapicerki samochodowej na ulicy Mogilskiej jadąc od strony alei Jana Pawła II i było to jakiś kawałek mijając Komendą Policji po lewej stronie.
było na forum, użyj szukajki.
Swoją drogą to chyba ją obszywała Doktor G z discovery :haha:
nie na śmiewaj sie z kolegi, bo mu pewnie dobrze cisnienie skoczyło i pewnie jeszcze pare złoty za to zapłacił :evil: znam ten ból ......sam go przechodziłem i w koncu kupiłem ori kierownice i koledze radze to samo na poprawe humoru....
Na ,,szczęście - nieszczęście" kupiłem już Octavkę z taką kierownicą. Gdyby mi tak obszyli to z mety byłaby reklamacja!!!
A taka sobie humor poprawiłem I też Ci taka kiere polecam. Jak za obszycie ma sie zapłacic ok 200 zł a kiere ori mozna miec lekko ponad 350 zł - sprzedac stara (jeszcze nie spier...) i na jedno wyjdzie. Wiec warto sie zastanowic nad obszywaniem,,,,,
kupiłem ori chyba za nie całe 2 stówy, więc chyba to całe obszywanie mozna sobie odpuścić
jestem tego samego zdania, jak dobrze poszukasz na allegrogo to napewno coś znajdziesz; ja za swoją ori skórzaną multifunkcje dałem 150 zł; gdybyś potrzebował z poduchą to gość miał za 450zł (multifunkcja również)-w zeszłym tygodniu jak patrzyłem to jeszcze miał ją na stanie
estem tego samego zdania, jak dobrze poszukasz na allegrogo to napewno coś znajdziesz; ja za swoją ori skórzaną multifunkcje dałem 150 zł; gdybyś potrzebował z poduchą to gość miał za 450zł (multifunkcja również)-w zeszłym tygodniu jak patrzyłem to jeszcze miał ją na stanie
Dokładnie, swoją za nową ze Scouta dałem 350zł, sprzedałem swoją zwykłą z Ambiente za 150zł i wyszedł koszt 200zł za skórzaną nową. Wożenie się po tapicerach i stanie w kolejkach hmm.
Ja kupiłem u gościa z allegro którego podał piotrek _05 – polecam – dodatkowo kupiłem u niego skórzaną gałkę z mieszkiem-
W służbowej O1 na obszytej przez niego kierownicy zrobione jest ok. 60TKM i nie ma do czego się przyczepić – naprawdę profesjonalnie zrobione
Żałuję tylko trochę że nie zdecydowałem się na ”perorę”
Komentarz