[O1] Emblemat octavia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andrzejzpl
    Classic
    • 2011
    • 12

[O1] Emblemat octavia

Co najdziwniejsze wszedzie wychodzilo zonce po 900 1200 zeta a w axa zamówiona polisa za niecałe 500

I w ogole czegos tu nie rozumiem.. kupuje polise przez neta, wypelniam sobie dane itp i juz mam placic bez zadnej weryfykacji? przysylaja polise i juz? Jakos mi sie to kupy nie trzyma, przeciez moge nasciemniac ile wlezie.
  • dudoslav
    Drive
    • 2010
    • 40

[O1] Emblemat octavia

Mam pilne zapytanie, mianowicie w mojej octavii z grudnia 97r. glx 1.6 aee napis octavia jest z lewej strony na klapie bagażnika, zaś pasek z napisem glx z prawej... wszystkie z tego co zaobserwowałem maja obydwa emblematy z prawej strony... przejmuje się tym, gdyz napis octavia i tak był wybrakowany i kupiłem nowe literki, zastanawiam się teraz gdzie je nakleić, czy może poprzednie nie były już też zmieniane. Z prawej czy lewej w koncu?

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

O1 od "urodzenia" miała oznaczenie z prawej strony tylnej klapy.Napis OCTAVIA nad oznaczeniem typu.
      Ktoś musiał zmienić.Może poprzedni właściciel?
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• zielony49
        Ambiente
        • 2009
        • 180

.. po lewej stronie nakleja się "OCP, Octavia Club Polska"
        Dipol

Komentarz

• dudoslav
          Drive
          • 2010
          • 40

no też mi się tak wydaje, bo dziwnie to wygląda... wczoraj przykleiłem to co prawda po lewej, ale coś mi to nie pasuje, chyba wezmę to wszystko przekleje tak jak być powinno, tylko mam przez to zmatowiony lakier z lewej strony;/ troche zeszlifowane tam było to przez poprzedniego własciciela, który te literki w ogole usunął, gdyż napis był wybrakowany i lepiej już wyglądało bez, niż z co drugą literką... nie orientuje się ktoś, czy da rade zrobić coś z tak zmatowionym lakierem? Jest to prostokąt tak rozmiaru całego napisu octavia, jestem troche pedantem pod tym względem i okropnie mnie to denerwuje... Z drugiej strony boje się eksperymentować z byle czym, żeby jeszcze gorzej to nie wyglądało..

Komentarz

• Artur73
            Drive
            • 2007
            • 82

dudoslav, Mam takie pytanie ile kosztują takie literki? Nowe, używane?

Komentarz

• dudoslav
              Drive
              • 2010
              • 40

Nowe razem z tą listewką z info o modelu kosztują 30zł, uzywane w bardzo dobrym stanie (ale warto zauważyć, iż sa one raczej bez kleju i trzeba samemu zrobić jakąś instalacje, by to przymocować, najlepiej z taśmy-> w np. praktikerze sa takie taśmy, które potrafią utrzymać 30kg, uzywa się ich np do wieszania wielkich luster na kafelkach), to za 1zł od literki

Komentarz

• Artur73
                Drive
                • 2007
                • 82

Dziękuję za info. Nie mam napisu ponieważ oryginalny brzydko oblazł ze sreberka po zimie i myślę nad założeniem nowego.

Komentarz

Pracuję...