Octavia combi 2003 (drżenie kierownicy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lapidarious
    Classic
    • 2011
    • 1

Zamieszczone przez kropeck

baca10, kurcze .... ani nie powiedzieliście, ze jedziecie, ani nic ... :-) będą bęcki następnym razem ;D za karę stawiacie flaszkę
    Przepraszam Michalku, to sie wiecej juz nie powtórzy , a Flaszka i tak bedzie juz nie dlugo Barborka :diabelski_usmiech
  • robsta
    Classic
    • 2010
    • 1

Witam użytkowników . Mam pewien problem , a mianowicie w mojej octavii przy jeżdzie powyżel 100km/h i tendencji przyśpieszania w miarę dynamicznego występuje dosyć duże drganie kierownicy . W momęcie kiedy przyśpieszam delikatnie problem jakby nie występował choć nie całkiem . Oczywiście przy jeżdzie na luzie bądż z góry tego niema TYLKO PRZYŚPIESZANIE NA BIEGU . Zaznaczam , że z kołami nie mam problemów . ,Opony też OK. Czy aby coś w układzie przeniesienia napędu na koła nie daje takich efektów , może ktoś spotkał się z takim problemem .Czekam na porady oraz informację . Z góry dziękuję Robert.
    robsta

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

hmm ja miałem podobne objawy ale to wiązało się jeszcze z "terkotaniem" winą był mechanizm różnicowy skrzyni biegów - efekt to jej wymiana. U Ciebie może to być ale niekoniecznie. Inne co mi przychodzi do głowy to przegub lub usterka gum stabilizatora ale to tylko moja hipoteza :|

Komentarz

Pracuję...