jak wcisnac tuleje od wahacza??????

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzen75
    Classic
    • 2010
    • 19

odnośnie kierownicy to już się wywiedziałem że nie warto bo lepi w lato itd choć nie wiem ile w tym prawdy, może po prostu ktoś źle się do tego zabrał , co do foteli to spróbujemy z kumplem prysnąć fotele z pistoletu i zobaczymy co będzie , w końcu w serii na te fotele tez nakładali farbę i jakoś wszystko było ok , tak samo prysnę gałkę zmiany biegów (nowa 280zł) generalnie będę to robił na wiosnę bo teraz nie mam gdzie i za niska jest temp.
  • chrypo
    Drive
    • 2009
    • 42

witam zdecydowałem sie wcisnac do mojej octavki 1 tulejki przednich wahaczy od cupry( te pełne) teraz moje pytanie z jakiej strony ma byc taki mały garbik ktory jest na swozniu przez ktora przechodzi sruba , na gorze czy na dole czy nie ma znaczeniaprosze o pomoc w odpowiedzi

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Kropeczki maja byc zgodnie z dziurkami na wahaczu. Sa dwie 180' od siebie.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Tomek_dx
        Rider
        • 2008
        • 398

"Kropeczki " to mają się zgadzać jak montuje się standardowe. Tuleje od Cupry są pełne tak więc nie ma znaczenia jak są zamontowane. chrypo, O jaki "garbik" Ci chodzi? Zrób jakąś fotę choć telefonem...
        Tomek

Komentarz

Pracuję...