jakieś fotki z zimowego setupu ?
Koło zapasowe - again...
Zwiń
X
-
Koło zapasowe - again...
Wiem, że temat ogólnie było omawiany już kilka razy - ale ja mam tym razem konkretną sprawę.
Kupiłem auto bez zapasówki - tylko z zestawem naprawczym.
Pytałem w ASO o koszt wkładu, lewarka, zapasówki i dowiedziałem się, że można kupić tylko kompletny zestaw za ok. 700zł.
Pomijam, że to drogo - ale czy mógłby ktoś z forumowiczów dysponujących ETKĄ wrzucić info jaki jest kod/numer tego zestawu z kołem i co konkretnie zawiera?
-
-
700zł - cena gdy kupujesz ze "sklepu" - 180zł to jest dopłata/opcja przy zakupie wraz z samochodem.
Ja brałem auto "z placu" i nie mogłem już za bardzo nic kombinować w kwestii wyposażenia (poza Cornerami i dywanikami no i rabatem gotówkowym). W efekcie mam jak mam i muszę pokombinować.
Ale zamiast się umawiać wolę po prostu kupić Skodowski zestaw - poza salonem, żeby było taniej - jednak chcę z fakturą.
A do tego muszę znać kod no i dobrze by było wiedzieć co konkretnie tam jest - np. czy jest linka holownicza.
Komentarz
-
-
Linki nigdy nie bylo.
Do tej pory otrzymywales. Kolo, lewarek, klucz do kol, czasem srubokret i jak auto mialo zabezpieczenia na kola, to patent do kol, oraz w zaleznosci od wersji Octavi bylo ucho do ciagniecia, oraz oczywiscie styropian. Jak masz hak, to sama kula idealnie pasuje w ten styropian. Czasem jest taki drucik do zdejmowania kapsli z felg, albo taki plasticzek to zdejmowania nakladek ze srub.
Podnosnik 1K0 011 031 K - 173,65zl
Klucz 4D0 012 219 A - 79zl
Hak ten do holowania 1T0 805 615 A - 81zl
Chyba to styropian - 1Z0 012 115 B - 60zł
Taka sruba to przykrecenia kola w bagazniku 1k0 803 899 D - 19zl
No i kolo
Komentarz
-
Komentarz