Koło zapasowe - again...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • antik
    Classic
    • 2010
    • 7

Koło zapasowe - again...

jakieś fotki z zimowego setupu ?
    : http://www.drive2.ru/cars/skoda/octa...tavia_ii/ant1k
  • martinex
    Drive
    • 2009
    • 87

Koło zapasowe - again...

Wiem, że temat ogólnie było omawiany już kilka razy - ale ja mam tym razem konkretną sprawę.

Kupiłem auto bez zapasówki - tylko z zestawem naprawczym.

Pytałem w ASO o koszt wkładu, lewarka, zapasówki i dowiedziałem się, że można kupić tylko kompletny zestaw za ok. 700zł.

Pomijam, że to drogo - ale czy mógłby ktoś z forumowiczów dysponujących ETKĄ wrzucić info jaki jest kod/numer tego zestawu z kołem i co konkretnie zawiera?

Komentarz

• kecaj
      RS
      • 2009
      • 1511
      • Superb II (3T4)

Teraz chca 700 :?: :!: :!:
      Jak zamawiałem auto to dopłacałem 180 PLN

Umów się z gościem w salnonie, że jak ktos nie będzie chciał zapasówki to, ze ty sie z nim dogadasz na wymianę. Ty mu Panenset a on Tobie zapasowkę z kluczami
      Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice

Komentarz

• martinex
        Drive
        • 2009
        • 87

700zł - cena gdy kupujesz ze "sklepu" - 180zł to jest dopłata/opcja przy zakupie wraz z samochodem.

Ja brałem auto "z placu" i nie mogłem już za bardzo nic kombinować w kwestii wyposażenia (poza Cornerami i dywanikami no i rabatem gotówkowym). W efekcie mam jak mam i muszę pokombinować.

Ale zamiast się umawiać wolę po prostu kupić Skodowski zestaw - poza salonem, żeby było taniej - jednak chcę z fakturą.

A do tego muszę znać kod no i dobrze by było wiedzieć co konkretnie tam jest - np. czy jest linka holownicza.

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Linki nigdy nie bylo.

Do tej pory otrzymywales. Kolo, lewarek, klucz do kol, czasem srubokret i jak auto mialo zabezpieczenia na kola, to patent do kol, oraz w zaleznosci od wersji Octavi bylo ucho do ciagniecia, oraz oczywiscie styropian. Jak masz hak, to sama kula idealnie pasuje w ten styropian. Czasem jest taki drucik do zdejmowania kapsli z felg, albo taki plasticzek to zdejmowania nakladek ze srub.

Podnosnik 1K0 011 031 K - 173,65zl
          Klucz 4D0 012 219 A - 79zl
          Hak ten do holowania 1T0 805 615 A - 81zl
          Chyba to styropian - 1Z0 012 115 B - 60zł
          Taka sruba to przykrecenia kola w bagazniku 1k0 803 899 D - 19zl

No i kolo
          Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...