najtańsze konie to Seat Leon Cupra R 2,0 TSI 265 KM nie pamiętam dokładnie ale coś między 105 000 a 111 000. No ale to jest FWD które nie ma trakcji
Jak do ścigania to tylko 4x4, najszybszym autem w sensownych pieniądzach z 4x4 jest golf r20 270 KM. Po chipie mamy 310 KM i 440 Nm, lekko wybebeszyć i masakruje większość aut na drodze, koszt jakieś 124 000 zl.
myslałem o leonie i równiez mi sie on podoba tylko ten napęd zapomniałem jeszcze wspomnieć o M3:
Auta o których powaznie mysle to:
Audi A3 lub S3
Audi S4
Leon Cupra
Oczywiscie octa tsi :szeroki_usmiech
Bmw M3 lub 335i lub 335d
Bmw X5
byc moze własnie golf r20
Czesc
Dzis odpalilem auto po tygodniowej przerwie. Wyjezdzajac ze skrzyzowania w pewnym momencie przy predkosci ok. 80 kmh uslyszalem dziwny sygnal - jakby rezerwa paliwa (piknelo 4 razy) z jednoczesnym miganiem tego znaczka od hamulca recznego. Czy komputer zwariowal na chwile? Moze przyczyna jest inna? Troszke dziwna sprawa... Mial ktos moze taka sytuacje ??
Pozdrawiam
Bartek
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Witam. Jak pika i zapala się lampka ręcznego a poziom płynu jest OK to trzeba podłączyć VAG i zobaczyć co go boli. Może być czujnik stopu nad pedałem hamulca. Pozdrawiam.
Komentarz