A ja chciałem dziś kupić Kinecta i nigdzie nie ma
Tylna klapa przed i po lifcie
Zwiń
X
-
Tylna klapa przed i po lifcie
Witam, mam problem i nadzieję że ktoś pomoże Musze wymienić po stłuczce tylni zderzak i klapę (combi). Jest okazja kupić kompletną klapę w identycznym kolorze (4590) tyle że jest z modelu tego samego rocznika (2000) jednak przed liftem, a ja mam po lifcie. Na oko identyczne, różnią się umiejscowieniem sprysku (mój przy lampce stopu a ten w wycieraczce) oraz rączka otwierania klapy - (jakby troszkę inna) - i tu moje pytanie. Czy da radę podmienić bez problemów? I trochę z innej beczki, przy kraksie urwało z jednej strony belkę ochronną (za zderzakiem) oraz przygniotło miejsce jej mocowania w konstrukcji samochodu, będzie wycena z PZU - czy to się prostuję, ponownie wspawuję otwory gwintowane?
Całego elementu przecież nie da się wymienić jak w przypadku zderzaka lub klapy, nie chciałbym żeby mi fuszerę odstawili skoro i tak za wszystko płaci ubezpieczyciel.
-
-
Klapa przed i po lifcie jest ta sama,zamienisz bez problemu.Minimalnie inna jest listwa nad tablicą rejestracyjną.Przed liftem jest gładka,po lifcie z przetłoczeniem.Spsób spryskiwania szyby sobie wybierzesz,albo przed,albo poliftowy.
Zamieszczone przez wolfarczy to się prostuję, ponownie wspawuję otwory gwintowane?Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz