[O1] zapadajacy sie fotel..

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • descente
    Classic
    • 2010
    • 21

Ma ktos moze KINECT'a?Jak sie sprawuje,bo sie przymierzam.Tymczasem ukonczylem gre DARKSIDERS.GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM :hacker .Jak dla mnie to jedna z lepszych gier.
  • vince123
    Elegance
    • 2009
    • 923

witam..
    uzylem szukajki ale nic konkreto nie znalazlem...
    wczoraj w trakcie jazdy zapadl mi sie fotel....zapadniecie to jest troche dziwne, bo wystapilo tylko z jednej strony (prawa czesc fotela) ,lewa czesc fotele jest caly czas w tym samym polozeniu... dodam ze bardzo slabo dziala regulacja fotela (gora;dol ) ..obejrzalem fotel dookola i znalazlem pod nim mala metalowa tj tulejke...
    przerabial ktos ten problem :?:
    szczegolnie denerwujaca jest jazda na nierownych drogach ,fotel na dolkach 'skacze' ...
    jutro rozbieram go , dlatego wszelkie rady na co zwrocic uwage mile widziane...
    pzdr
    sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
    nadkole nowe LP
    kontakt PW

Komentarz

• goryl3
      Ambiente
      • 2010
      • 126

W skodzie jest trochę inaczej ale miałem to samo w golfie, z jednej strony pękła na pół rurka która trzyma fotel, pospawałem i było ok.
      www.jem-zdrowo.com.pl

Komentarz

• Jeżyk
        Rider
        • 2009
        • 691

vince123, zaglądnij TU masz tam fajną fotorelację z rozbierania foteli 8)
        Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• vince123
          Elegance
          • 2009
          • 923

zapomnialem napisac jak rozwiazalem problem...
          otoz ,wystarczylo wsadzic w odpowiednie miejsce owa tulejke..potrwalo to 5min...i fotel jak nowy :wink:

nie chce zakladac nowego tematu dlatego tez prosil bym osobe ktora ma dostep do ETKI o wrzucenie zdjec przedstawiajacych:
          1 elementy znajdujace sie w przednim nadkolu ( stabilizator,drazki wahacz itd)
          2 czarny plastik znajdujacy sie po wew. stronie tylnej klapy (musze dostac sie od wewnatrz do zapieczonej srubki od lampki tablicy rejestracyjnej )
          sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
          nadkole nowe LP
          kontakt PW

Komentarz

• deviltomek
            Ambiente
            • 2010
            • 246

z tego co pamietam plastik jest chyba na zatrzaskach........wystarczy go wyszarpac

Komentarz

Pracuję...