[O1] Dwa problemy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rybat
    Classic
    • 2010
    • 6

[O1] Dwa problemy

Zamieszczone przez GS1
    [ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:52 ]
    Salt poczekaj jeszcze chwile, koledze ostanio kazała czekać 40 minut

[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:53 ]
    Salt - na tej mapie POI nie bedą działały
    Jak to nie będą działać? Zupełnie? Bo ja nie mówię o żadnej samoróbce z POI Inspectorem tylko o standardzie z płyty z linków podanych przez Martina powyżej. Jesli nie działają to na co kolega czekał 40 minut???:-)
  • tomecki994
    Ambiente
    • 2009
    • 201

[O1] Dwa problemy

Cześć
    W ciągu niecałego roku zauważyłem dwa znaczące problemy w Skodzie Octavii I 1.6 BFQ.

Przy zmianie oponek w marcu 2010 zauważyłem jakąś ciecz na sprężynach - podczas przeglądu pogadam sobie z mechanikami.

Dodatkowo gnębi mnie problem układu wydechowego - w zimę wyświetla się żołta kontrolka układu wydechowego - pewnego razu podjechałem do serwisu w Łodzi - stwiwerdzili że to wina LPG.

Czy macie jakieś uzasadnienia tych zdarzeń ?
    Pozdrawiam
    Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez tomecki994
      Dodatkowo gnębi mnie problem układu wydechowego - w zimę wyświetla się żołta kontrolka układu wydechowego - pewnego razu podjechałem do serwisu w Łodzi - stwiwerdzili że to wina LPG.
      ale na tym zakończyli swe działania :?:
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• tomecki994
        Ambiente
        • 2009
        • 201

Usunęli błąd, i tyle. Teraz to już nie występuje, ale w zimę niemal codziennie to świeciło.
        Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

Pracuję...