Q...a mac!!!! Zwykły ON w Suchedniowie 4,84 Benzyna 95 - 4,99 zł Czy u kogos jest drozej???? Ta stacje to powinni zaorac...w p.....
test
Zwiń
X
-
Ewidentnie turbosprężarka jest "KAPUT" i to na "AMEN". Najlepiej zrobisz jak na razie nie będziesz jeździł żeby silnik nie zassał cząstek metalu z łopatek trących o korpus, bo będzie większa bieda. No i najważniejsze kup nowe turbo i wymień.
Problem z biegami może sugerować uszkodzoną poduszkę pod sinikiem, skrzynię biegów lub koło dwu masowe.
Generalnie to będziesz miał wydatki i to spore...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Dokładnie jak pisze Dudekken, . Poprzedni właściciel nie dbał o turbo i go nie chłodzil, żeby wyrównać temp. łopatek z korpusem sprężarki po zakonczonej jeździe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spoczkomkJa to mam niefart do samochodów
Tym bardziej że w tej chwili ceny nowych turbin naprawdę znormalniały, a ASO ze swoją chorą ceną, przestało by jednyną alternatywą.
Z tego co można znalezc na forum to jednak nówka to nówka, w przeciwieństwie do regeneracji........
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spoczkomkPorażka,umówiłem się wstępnie na poniedziałek do Magika od turbo i zobaczymy co wyjdzie. Koleżka jest niezły i mogę polecić go z czystym sumieniem,zrobił mi turbinkę w Golfie IV ( w sumie całe podciśnienie,wężyki i zaworek w granicach200-250 zł.Firma TomCar z miejscowości Matczyn 10 ok 18 km od Lublina.Profesjonalny sprzęt i robi przede wszystkim turbiny (czyszczenie itp) Zajmuje się też profesjonalnym oklejaniem szyb foliami z atestem i certyfikatami no i alarmy,komputery elektryka,mechanika itp
Komentarz
-
Komentarz