jeśli już bede mógł to 3 czerwca...myśłe ze można by było wydłużyć okres przyjmowania wpłat??
Zero mocy
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Artur_CSS
Zero mocy
Witam wszystkich serdecznie!
Jako ze pisze swego pierwszego posta wypadaloby sie przedstawic:Artur mam na imie.Skodzinke mam od jakichs 3-miechow(kombi 4x4 ATD 02 rok 150kkm)i ogolnie zadowolony poza malymi mankamentami.Mam pytanie moze ktos z Was ma mial podobny problemik: podczas jazdy potrafi sie zmulic znaczy zero mocy pedal gazu w podlodze a bryczka nieciagnie,zatrzymuje sie wylaczam zaplon wlaczam spowrotem i jest wszystko ok.Objaw jak zabity filtr paliwowy.Powymienialem wszystkie filtry i jest dalej ten sam objaw.
Zdaza sie to bardzo zadko ale jednak.Wie ktos moze co to jest?
-
Witamy.
Bardzo prosze zadac sobie troche trudu i przeszukac forum, bo porblem byl opisywany wiele razy.
Trzeba sprawdzic blad i wtedy bedzie wszystko jasne.
Ja stawiam na ostatnio popularny problem czyli - zapieczone kierownice spalin w turbinie."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Artur_CSS
Dzieki serdeczne za podpowiedz rzeczywiscie jest tego troche na forum nawet juz wiem pod jakim haslem "notlauf" mozna szukac.Jackal ale tu masz racje "szukaj nie gryzie" zgadzam sie z tym na 100 pro.Najpierw wymienie ten zawor N i zobacze co sie bedzie dzialo.Tak na marginesie orientujecie sie ile boli turbina?Wiem Wiem "szukanie nie gryzie"
Komentarz
Komentarz