Zamieszczone przez la_mat
blokada otwierania szyb niedziala
Zwiń
X
-
Moja Octavia stała tyłkiem z wlepą do ulicy Dubiela - jako pierwsze auto na skośnym parkingu pod Kamilem. :szeroki_usmiechTagi: Brak
-
naciskam przycisk do blokowania szyb, tzn zeby inni pasazerowie niemogli otworzyc szyb i niestety moga
dlaczego
karol - człowiek który zostal papierzem
-
-
ulamalo ale co rozbierac tapicerke od drzwi od kierowcy czy gdzie sie cos ulamalo ??? :roll:karol - człowiek który zostal papierzem
Komentarz
-
Jesli mogę podpowiedzieć: ja wyjąłęm sterownik, rozebrałem "przycisk blokady", przedmuchałem całość sprężonym powietrzem w aerozolu i działa...:-) Teraz muszę zrobić to samo ze sterowaniem szyby pasazera, bo czasem przycisk się "zawiesza"...
Komentarz
-
Ja dodatkowo rozkręciłem całą obudowę z przyciskami (przydał się wkrętak z mini torxem, który kupiłem w zamierzchłych czasach do rozkręcania noki 5110, ponieważ w obudowie jest 7 tego typu wkrętów), wyczyściłem płytkę acetonem, nakleiłem na gumowe "przyciski" podkładkę wyciętą z plastikowej okładki i nakleiłem na jakiś super glue. Skręciłem, podpiołem się i działa.Zamieszczone przez Agamek12przedmuchałem całość sprężonym powietrzem w aerozolu i działa.
Komentarz

Komentarz