lilo, ja mam ET 35 przy 7,5 cala i mnie się podoba, żadnych usterek i bicia :szeroki_usmiech
Gumy wahacza
Zwiń
X
-
Gumy wahacza
Koledzy mam kilka pytań:
1) Jakie mogą być konsekwencje jazdy na mocno wywalonych gumach wahacza ( stan agonalny) Planuje trasę ok. 5.000 km i zastanawiam się czy objadę na tym co mam czy raczej zabrać inne auto. Nie mam możliwości zrobienia tego przed trasą a zastanawiam się czy w trasie nie spotka mnie jakaś niemiła niespodzianka. Dodam tylko, że trasa w większej części terenowa :szeroki_usmiech
2) Jakie konkretnie zalecacie gumy na wymianę. Szukajka powiedziała mi, że warto się zainteresować tymi z Leona CP (pełne) tylko w części postów jest napisane, że pasują bez problemu do O1 a w pozostałej części że nie ma szans tego ucisnąć. Ze względu na cenę te z Audi TT pomijam :? Jeżeli ktoś wymieniał i ma numer części to będe zobowiązany :wink:Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
-
-
Zamieszczone przez Maicroftszukasz takich jak do OI tylko pierwsze 3 znaki to 8N0 a potem 407 181B czyli jak w OI.
8N0 to symbol TT
Cena w ASO ok 70zl/szt inne zrodla mowia o zakupie gum firmy Boge za okolo 80zl 2 szt
droższe ok 30 zł
Komentarz
-
-
Ok, dzięki Panowie za odpowiedź. Sprawa jasna srebrna zostaje w domu :szeroki_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz