przekazniki - wycieraczki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • orasam
    Classic
    • 2011
    • 7

Zamieszczone przez Marx
    nie wszyscy są też normalni ludzie dla których szlifierka nie jest najważniejszym narzędziem przy myciu auta
    jaka szlifierka ??? :P my używamy polerek.... :twisted:

Zamieszczone przez Marx
    osobiście zakupiłem glinkę, dobry szampon i wosk i do kompletu właściwie brakuje mi paru mniej istotnych rzeczy
    POLERKI ??? !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Zamieszczone przez Marx
    płyn do mycia wnętrza, oraz dobre płyny do plastików wewnętrznych i zewnętrznych
    do mycia dokładnego:

do plastików WEW. :

do plstików ZEW. :

Zamieszczone przez Marx
    z kolei chłopaki od detailingu pewnie stwierdzą że robię chałturę... (pamiętam wątek na kosmetyceuat, jak gościu wyszlifował swoją Corse to mu wytknęli brudne nadkola hehehe). Osobiście nie wyobrażam sobie częstego szlifowania ze ściąganiem znaczków włącznie, albo np ściągania kół do mycia auta...
    oł yeeeeeeee to my ale nikomu nie będziemy nic wytykali jesteśmy aby coś pomóc, doradzić, a forum o którym wspomniałeś właśnie takie niestety jest.... dlatego tam nie zaglądam tak często jak kiedyś.... bo prawie wcale :P :twisted:
  • orka
    Classic
    • 2010
    • 12

witam ...

mam pytanie ... moze dla niektorych banalne ... ale nie mam pojecia gdzie jest skrzynka z przekaznikami ... a musze sprawdzic oba z wycieraczek ... bo moje wycieraczki chodza jak chca ... czy moglby mi ktos powiedziec gdzie ja znajde ... ??

Komentarz

• golibroda
      Rider
      • 2009
      • 530

Może w okolicy osłony pod kolumną kierowniczą, komora silnika :?:
      Pozdrawiam
      Piotr

Komentarz

Pracuję...