Ja też całe szczęście mam garaż, co prawda jakieś 400m od domu, ale wolę się przejść kawałek niż spędzić ten czas na skrobaniu szyb. W tv widziałem, że ludzie swoje odśnieżone miejsca parkingowe zastawiają jakimiś pudłami albo ławkami (u mnie pod blokiem na szczęście takiego cyrku nie ma), żeby ktoś nie wjechał, bo jak widać można nawet w łeb zarobić:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pjqxJsjpDRQ[/youtube]
Witam. Po nocnej burzy ( :?: ) zepsuł się parktronic. Po wrzuceniu wstecznego biegu lub włączeniu przyciskiem, układ wydaje kilku sekundowy pisk i kontrolka w przycisku miga. Zgodnie z instrukcją to usterka w układzie. Czy to może być usterka np. jednego z sensorów czy raczej centralki? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie? Podejrzewam że trzeba by to sprawdzić VAGiem ale niestety nie mam dostępu...
Ja też mam podobny problem, przy włączonym wstecznym zaraz po odpaleniu wydaje kilku sekundowy dzwięk chociaż nic za mną nie stoi. Dalej wszystko działa.
Nie wiem kiedy konkretnie będę jechał przez W-wę, ale powinno to być w okolicach przyszłego poniedziałku :-) Będę wracał z wakacji z północy :-) Odezwę się, bo i tak już jestem umówiony na włączenie doświetlania
Komentarz