Moduł komfortu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarecki200
    Classic
    • 2011
    • 1

Moduł komfortu

Paolo, obecnie jezdze , 2010 Ople Astra IV silnik A17DTR ,Diesel 125 km . Common Rail , do tych silników GM przystosował Olej GM DEXOS2 , ale jakos mnie nie przekonał , po ostatniej zmianie słysze wyraznie głosniej pracujący silnik, wiec wnioskuje ze olej ktory kosztuje 90 zł za 5 L na pewno z górnej półki nie jest . sugerowałes L.Moly 4600 ,lub Millers .. i to chce zalac przy najblizeszej zmianie, jednak z ciekawości wyszukuje jakies cudeńka a nóz widelec jeszcze coś Ciekwego sie znajdzie ... :roll:, Poza tym wiem że tuaj mozna przeczytac opinie profesionalisty ..
  • piotr64k
    Classic
    • 2010
    • 9

Moduł komfortu

Witam
    Chciałbym się zapytać na forum o coś takiego jak moduł komfort.
    Jestem posiadaczem Skody Octavia 1.9Tdi Tour z roku 2005.
    Mam problem ze sterowaniem lusterek i wycieraczek. Problem się pojawił po wizycie w ASO Skody, gdzie był naprawiany zamek tylnej klapy. Czy ten moduł komfortu znajduje się właśnie w tylnej klapie?
    Prosiłbym o odpowiedź.
    Z góry dzięki i pozdrawiam.

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

A na przyszłość uzywaj opcji szukaj !
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• maxpaynemm
        RS
        • 2008
        • 1764
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez piotr64k
        Problem się pojawił po wizycie w ASO Skody, gdzie był naprawiany zamek tylnej klapy.
        Ojojoj jakie to typowe naprawia jedno a przy okazji popsuja drugie

Jesli nie działa po wizycie w ASO to poco sie martwić ...wracać do ASO i reklamować
        Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• zurcio
          RS
          • 2008
          • 2046

Zamieszczone przez maxpaynemm
          Jesli nie działa po wizycie w ASO to poco sie martwić ...wracać do ASO i reklamować
          Prawda, ale znając życie zaraz będzie wymówka że to nie ich wina, że przypadek i ble ble ble :evil:

Sorry za OT
          Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

Pracuję...