rozkodowanie radia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • witmo2
    Classic
    • 2010
    • 6

rozkodowanie radia

mariu_sz,
    a twój leasingodawca nie powinien Ci przedstawić jakiś tam wariantów ubezpieczenia ? oni na oguł mają ładnie wynegocjowane ceny, bynajmniej ja tak mam u swojego i nawet ładne stawki mi zaproponowało.

Zamieszczone przez piotrek_gdy
    Luk@s, nie musi wydawać żadnej zgody
    natomiast musi to być ubezpieczyciel którego leasing uznaje- zazwyczaj jest ich kilku
    oj tu bym się nie zgodził, zasadniczo to jest ich auto i mogą Ci nakazać ubezpieczać auto u danego ubezpieczyciela (taki przeginający przykład oczywiście) ale żeby było wszystko ok to wydają taką decyzję na piśmie i Ty i oni są kryci a w zasadzie to oni, kwestia czy pismo jest bez terminowe czy każdorazowo każą sobie bulić.
  • darek1965
    Classic
    • 2008
    • 18

rozkodowanie radia

Witam! Po roku wróciłem do Octavii z oryginalnym radiem Niestety nie znam kodu i nie mogę uruchomić radia! Samochód jest z 2000 roku sprowadzony z Niemiec Czy jest jakiś sposób na odblokowanie mojego radia?

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8162
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

darek1965, szpecy co się zajmują radyjkami napewno jakies lekarstwo znajda..... zobacz np tu http://forum.polskastrefa.eu/sprzet....volkswagen,10/ lub jakies inne forum
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

darek1965, zakładając że pytasz o oryginalne radio masz 2 rozwiązania- podjechac do ASO i po VINie podadzą ci kod(odpłatnie) albo podjechac do przysłowiowego pana Zdzisia który wyjmie radio, wrzuci na stół i po kilku minutach poda ci kod do radia
        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Transporter
          Ambiente
          • 2009
          • 142

darek1965, napisz jakie to radio .... może coś pokombinujemy ...
          www.calorocznykierowca.blog.pl

Komentarz

• arekban
            Ambiente
            • 2010
            • 208

Odnosnie kodu..
            Wiecie może czy nowe SWING-i osiadają jakies kody i czy dealer powinien mi je dać ?

Komentarz

• jakubd
              Ambiente
              • 2009
              • 165

Ja odebrałem parę dni temu Octavkę z salonu właśnie ze Swingiem - i dostałem kod. Ale... napisany długopisem na wizytówce handlowca. Zadbał, żeby był zapisany w dwóch miejscach, ale... to lekka porażka. Do starej astry dostałem firmowo wydrukowany z numerem seryjnym radia. A tu takie coś
              Ale tak, kod musisz dostać, bo jest potrzebny przy każdym odłączeniu akumulatora. 4-cyfrowy.
              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=562238

Komentarz

• winni77
                RS
                • 2009
                • 2183
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez jakubd
                Wiecie może czy nowe SWING-i osiadają jakies kody i czy dealer powinien mi je dać ?
                Mnie nie dali.

[ Dodano: 2010-07-27, 05:26 ]
                Zamieszczone przez jakubd
                Ale tak, kod musisz dostać, bo jest potrzebny przy każdym odłączeniu akumulatora. 4-cyfrowy.
                Jeśli radio wyjechało z fabryki już z radiem nic nie trzeba wpisywać.
                Mój "Batmobil"

Komentarz

• darek1965
                  Classic
                  • 2008
                  • 18

Witam To radyjko to fabryczne chyba Symphony co prawda jeszcze z magnetofonem ale jest dopasowane do panelu więc szkoda wymieniać na inne Co do dokładnej nazwy, nie mogę opisać ponieważ radio w tym momencie pojechało z żoną i jak wróci dopiszę ewentualną pełną nazwę ( jeśli jest coś dopisane)

Komentarz

• Krzycho-63
                    Rider
                    • 2007
                    • 628
                    • Superb II (3T4)
                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez darek1965
                    Czy jest jakiś sposób na odblokowanie mojego radia?
                    To powinno zadziałać,pod warunkiem że radio wyjechało z fabryki razem z sanochodem:włącz zapłon a następnie radio.Na wyświetlaczu powinien pojawić się napis learn i po chwili powinno się uruchomić radio.
                    Skoda Superb II Ambition
                    2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

• kubazak
                      Ambiente
                      • 2010
                      • 146

jezeli nic to nie da, skoro skz jest na radiu,jestes pewny ze radio nie jest z dymu, jedz do serwisu, sciągną kod online , zaplacisz z 50 zl.

Komentarz

• darek1965
                        Classic
                        • 2008
                        • 18

Zamieszczone przez kubazak
                        jezeli nic to nie da, skoro skz jest na radiu,jestes pewny ze radio nie jest z dymu, jedz do serwisu, sciągną kod online , zaplacisz z 50 zl.
                        Dzięki za rady! Problem rozwiązałem poprzez serwis skody : zadzwoniłem podałem numer fabryczny radia i otrzymałem właściwy numer kodu! Za darmo ale dzięki uprzejmości kolegi z dawnych lat!

Komentarz

• Paliko
                          Classic
                          • 2015
                          • 1

Widzę, że problem już został rozwiązany, ale jakiś czas temu sam zmagałem się z tym problemem i praktycznie nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi. Więc mam nadzieję, że tym postem komuś pomogę. Udało mi się rozkodować radio dzięki stronce http://auto-gielda.info/kod-radia-skoda.htm kod przychodzi bardzo szybko i jest w 100% działający

Komentarz

• kamilmik55
                            Classic
                            • 2016
                            • 1

Re: rozkodowanie radia

Zamieszczone przez darek1965
                            Witam! Po roku wróciłem do Octavii z oryginalnym radiem Niestety nie znam kodu i nie mogę uruchomić radia! Samochód jest z 2000 roku sprowadzony z Niemiec Czy jest jakiś sposób na odblokowanie mojego radia?
                            skorzystaj z linku http://auto-gielda.info/kod-radia.htm znajdziesz pomoc na pewno sam z tej strony korzystam
                            kamilmik55

Komentarz

Pracuję...