problem z kluczem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kiddo
    Classic
    • 2011
    • 9

problem z kluczem

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

[ Dodano: Pon 17 Sty, 11 15:24 ]
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
  • glazar
    Classic
    • 2010
    • 22

problem z kluczem

witam Od paru godzin jestem właścicielem 4 letniej skodzinki . Dostałem tylko jeden kluczyk . Czy ktoś mi może powiedzieć ile kosztuje dorobienie kluczyka w ASO i jak to wygląda . Zaznaczam ,że nie mam karty z kodem do dorobienia klucza . A i drugi problem centralny zamek działa dopiero jak nacisnę kluczyk przy przedniej szybie . Jak odejdę metr /dwa już nie mogę otworzyć ani zamknąc samochodu ( wymieniłem baterie ) Czy ktoś może wie o co chodzi
    Z góry dzięki za podpowiedź.
    witam od 24h jestem właścicielem skody octavi 2 1,9 TDI 105KM

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

Jak masz scyzoryk to dorobienie główki 220 PLN, a cały scyzoryk coś koło 500. Ale samego pilota można kupić na znanym portalu aukcyjnym za 30 PLN oryginał. Jeżeli zwykły kluczyk to w ASO kosztuje 180 PLN.
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

• Jeżyk
        Rider
        • 2009
        • 691

glazar, Skoro dostałeś tylko 1 klucz i to bez zawieszki z kodem to może lepiej zmienić zamki i stacyjkę coby autko nie zniknęło?
        Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

Pracuję...