Niekompatybilny telefon

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dunio
    Classic
    • 2011
    • 2

Niekompatybilny telefon

Wszystkie propozycje ciekawe, jutro jade obejrzec auto wujka sprzedaje swojego lwa, jest to Peugeot 406 z 97 roku, rocznik taki sobie, silnik to benzynka. Cenka wydaje sie atrakcyje 5200 zł. Obejrze i dam znać co i jak. :szeroki_usmiech

[ Dodano: Pią 21 Sty, 11 14:45 ]
    No i po ogledzinach. Na początku podszedłem do tematu dość sceptycznie bo to jednak klasa srednia swoje lata też już mam. Moze z zewnątrz nie wyszedł pięnie ponad 200 tys km po naszych drogach odcisnęło piętno na nadwoziu, ale nie ma nawet śladów korozji. Wnętrze troche zuzyte, ale przy tym przebiegu nie ma sie czemu dziwić. Największe zaskoczenie to zwrotność i zwinność teog auta. Manewruje równie sprawnie jak moje malutka Skoda a jest przeciez 2 klasy wyżej. Ogólnie za takim sie będe rozglądał tylko troszke z mniejszym przebiegiem. :szeroki_usmiech
  • Pawelli
    Classic
    • 2010
    • 3

Niekompatybilny telefon

Witam.
    Mam problem z podłączeniem telefonu przez bluetooth w Octavii z 2010 roku, z radio-navi Columbus. Starożytna Nokia łączy się bezproblemowo. A żaden z w miarę nowych Sony Ericsson nie chce. Wyświetla się komunikat ''Ten model telefonu jest niekompatybilny''
    Jest na to jakiś sposób? Czy to w telefonie, czy w samochodzie należy szukac przyczyny? Samochód ma pół roku, więc chyba powinien współpracowac ze współczesnymi telefonami, a nie tylko z 5cio letnim zabytkiem.

Komentarz

• SP9XWW
      Rider
      • 2009
      • 579

Obawiam się, że to wina specyfikacji telefonu. Chyba będziesz jednak musiał go wymienić na inny model albo obejść się smakiem co do BT...
      Vy 73! de S!@w

Komentarz

• laurin
        Rider
        • 2009
        • 727

No to lipa że tak powiem -może masz włączony tryb oszczędzania i coś nie halo wtedy tel...

Komentarz

• Pawelli
          Classic
          • 2010
          • 3

W telefonie mam wszystko normalnie, żadnego tam oszczędzania, tryb otwarty, bluetooth włączony ma sie rorzumiec i samochód widzi i wyswietla nazwę mojego telefonu, ale gdy klikam ''podłącz'' to już nie daje rady- bo niby niekompatybilny.
          Ja używam S.E. C702, pozostałe dwa na których było to samo (widzi, ale sie nie łączy) to W910i i G502. Innych modeli do testów nie miałem pod ręką.
          Za to z duuużo starszą Nokią (nie pamiętam symbolu) łączy sie bezproblemowo.
          Ale jakoś nie mam ochoty wrócic do używania staruszki, bo Skoda ma akurat takie widzimisię.
          Może firmy Sony Ericsson i Skoda Auto nie lubią się z jakiegos powodu? :wink:
          Samocód ten mam dopiero kilka dni. Podjade dziś do serwisu i zapytam co oni o tym sądzą.

Komentarz

Pracuję...