k085, no zacnie zrobiony silniczek, ładnie to teraz musi pomykać :wink:
Pompowtryskiwacz dead ;( O2 RS TDi 200KM
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Pompowtryskiwacz dead ;( O2 RS TDi 200KM
W Pt. ruszyłem z rodziną swoją piękną O2 RS TDi 170 było ,200KM Jest.
W drodze do Piotrkowa przy ok 130 nagle jak by mi ktoś wyciągnął wtyczkę,
brak mocy nic nie można było zrobić , więc z lewego szybko spadłem na prawe pobocze i nie było mowy o dalszej jeździe ;(
Holownik i znalazłem się w Piotrkowie w serwisie Zimny .
Okazało się , że padł mi pompowtryskiwacz na pierwszym cylindrze czy jak to się nazywa ;/
Pytanie? Od czego i dlaczego mi
Hmm paliwo , Tankowany od początku Shell V power,
Chip ?
Czy po prostu tak miało być;/
ale czemu za 3tys;( 2800 dokładnie ta impreza kosztowała, szczęście w nieszczęściu , że mieli to na półce i zrobili mi od ręki, 2h i dalej w drodze ....*** New Auta do 30% Taniej z Salonu PL ***
www.cars4vip.pl
-
-
Re: Pompowtryskiwacz dead ;( O2 RS TDi 200KM
Zamieszczone przez robekcoolpompki czasem padają, to się zdarza :wink:Zamieszczone przez RsKrisszczęście w nieszczęściu , że mieli to na półce.
ale to prawda, padają i nie ma tu żadnej zależności
już kiedyś pisałem że pompowtryskiwacze zdychają na potęgę, u nas też leżą na półce i czekają na następnego nieszczęśnika i jak temat dalej będzie żywy to wam napiszę ile miesięcznie.
Komentarz
-
-
Re: Pompowtryskiwacz dead ;( O2 RS TDi 200KM
Zamieszczone przez RsKrisW Pt. ruszyłem z rodziną swoją piękną O2 RS TDi 170 było ,200KM Jest.
W drodze do Piotrkowa przy ok 130 nagle jak by mi ktoś wyciągnął wtyczkę,
brak mocy nic nie można było zrobić , więc z lewego szybko spadłem na prawe pobocze i nie było mowy o dalszej jeździe ;(
Holownik i znalazłem się w Piotrkowie w serwisie Zimny .
Okazało się , że padł mi pompowtryskiwacz na pierwszym cylindrze czy jak to się nazywa ;/
Pytanie? Od czego i dlaczego mi
Hmm paliwo , Tankowany od początku Shell V power,
Chip ?
Czy po prostu tak miało być;/
ale czemu za 3tys;( 2800 dokładnie ta impreza kosztowała, szczęście w nieszczęściu , że mieli to na półce i zrobili mi od ręki, 2h i dalej w drodze ....superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaRsKris, a jaki to przebieg :?:
kolega ze skody mi mówił nawet że w tych motorach to się zdarza;/ ale to chyba taka gadka, bo nie ma idealnych motorów które się nigdy nie psują*** New Auta do 30% Taniej z Salonu PL ***
www.cars4vip.pl
Komentarz
-
-
zgadza się ,miesiac temu klientowi w rs 2007 przy 120 tys padł drugi , udało mi sie rozliczyc na gwarancji w ramach dobrej woli , po przejechaniu 1500 km padł pierwszy.Niestety musielismy odmówic dofinansowania.Teraz boksuje się z SAP.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
jak masz 102 tys ks.serw i okolo 3 lata jest szansa ze zaplacisz za naprawe mniej niz połowę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokGdzie jest sens kupowania diesla Moim zdaniem jest to nielogiczne...
jak ktoś będzie miał cos sensownego do dodania to info pliz.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz