LUKI, jedyną funkcją jaka mogła by mnie zainteresować to jest sterowanie głośnością, ale bez specjalnego parcia. Kierownica teraz leży idealnie w rękach i o to chodziło :diabelski_usmiech
Migajaca kontrolka od swiec, brak swiatel stopu
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Migajaca kontrolka od swiec, brak swiatel stopu
Witam,
Nie odzwyalem sie od dawna bo problemow nie bylo. Od jakiegos czasu miga kontrolka swiec, ktora sygnalizuje awarie swiatel stopu. Dziala tylko jedno swiatlo stopu, to gorne. Brak swiatla w bagazniku. Zarowki wygladaja w porzadku. Co moze byc przyczyna?:: O1 AXR Kombi
-
Pulse, czujnik stopu pod pedałem hamulca najprawdopodobniej.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
To dlaczego w takim razie jeden stop dziala, raczej by nie dzialal gdyby padl czujnik pod pedalem hamulca.:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
Wyjmij czujnik, rozbierz i przeczyść styki wewnątrz(15min pracy). Jesli stopy się pojawią, to masz problem rozwiązany(nowy czujnik), jeśli nie to się będzie myśleć dalej.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Pulse,
Nowy czujnik świateł STOP i po kłopocie przed chwią wymieniłem go w swojej Fabii wszystko działą tak jak powinno.
Pozdrawiam.Skoda Fabia Combi jeżdzi i trąbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarz
-
Czy czujnik nie "kasuje" wszystkich świateł stopu? U mnie tak było. jak świeci się któreś, to chyba coś innego.pozdrawiam - Darek
Komentarz
Komentarz