Przednia lewa lampa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Dementorirl
    Classic
    • 2011
    • 9

Przednia lewa lampa

Zamieszczone przez madafaka
    Zamieszczone przez maciejek
    madafaka napisał/a:
    Witaj,
    poszukuje kompletu listew bocznych do O1 combi (model rocznikowo 1999).
    Listwy były czy dopiero mają być?
    Listwy były, (nadal jest 3 - jednej "pomogłem" odpaść). ponoć pasują listwy z nowszych modeli (po 2000), których komplet jest o wiele tańszy.
    Taka sama cena czy model przed czy po lifcie -1szt przód - 80PLN, tył - 70PLN

[ Dodano: Sro 19 Sty, 11 18:40 ]
    Zamieszczone przez michalse7
    witam,
    potrzebuję do O2 1.9 bxe 2008 r.
    - 4 l oleju Long-life
    - filtry (paliwa +oleju+powietrza).

Jaka cenka?
    Witam,
    Olej Pento Super Performance III 5W-30 5L - 159PLN
    Filtry Mann
    olej - 20PLN
    powietrze - 40PLN
    paliwo - wersja UFI (3C0127400C) - 60PLN, wersja M+H (1K0127400K) - 65PLN, wersja M+H (1K0127400J) - 70PLN
  • toleq
    Classic
    • 2010
    • 16

Przednia lewa lampa

Witam dzis podczas mycia zuwazylem zle ulozenie przedniej lewej lampy oraz wieksza szparke niz prawej strony czy ktos spotkal sie juz z takim przypadkiem auto jest bezwypadkowe i bezkolizyjne

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

Jak wyjmiesz lampę to tam pod nią są sanki, które to z kolei spoczywają na dwóch regulowanych we wszystkich kierunkach trzpieniach/gniazdach. Można wyregulować, choć jest to bardzo upierdliwe bo trzeba za każdym razem wyjmować reflektor i korygować. Bez sensu rozwiązanie.

Ja miałem tak samo, ale z tyłu, bo serwis nie umie dobrze lampy przykręcić.
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

• toleq
        Classic
        • 2010
        • 16

bylem ja i w serwisie wyjal wlozyl lampe powiedzal ze tak musie byc i koniec ale ucieszyl mnie fakt ze nie wzieli za to ani grosza czyli trzeba samemu kombinowac

Komentarz

Pracuję...