kontrolka od alarmu koło lewarka skrzyni biegów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • scoobie76
    Classic
    • 2011
    • 8

gieu, nie wiem jak to robisz, ale świetnie rysujesz światłem. Dobry lakier, jeszcze lepsze fotele, a dla fotek ukłony
    Kolego, te roletki w tylnych drzwiach są zwijane czy na stałe?
  • prywatny25
    Classic
    • 2010
    • 22

witam mam pytanie ostatnio bylem zmuszony otworzyc auto kluuczykiem poniewaz wysiadla mi bateria i po chwili zaczal wyc alarm i tak jak powiedzieli mi w serwisie ze kolo lewarka zmiany biegów jest przycisk ktorym to przez nacisniecie odpowiedniej ilosci klikniec na ten przycisk wylacza ten alarm i tak zrobilem i nic alarm dalej wyl ale bylem kolo domu i polecalem po zapasowe kluczyki i udalo mi sie go wylaczyc ale teraz jak otwieram auto i juz znajduje sie w srodku to ta kontrolka niepowinna migac, a tymczasem do chwili odpalem=nia auta ta kontrolka miga i od czasu do czasu wydaje sygnal nie wiem co to moze by prosze o pomoc

G GORY DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE INFORMACJE

Komentarz

• Vipok3
      Drive
      • 2010
      • 49

Prawdopodobnie alarm przeszedł w tryb serwisowy. Jeśli nie masz instrukcji obsługi alarmu to trzeba ustalić typ alarmu i szukać instrukcji w internecie. Prościej pojechać do serwisu autoalarmów.
      ALH 90 KM+Chip, 2004r. Ambiente

Komentarz

• prywatny25
        Classic
        • 2010
        • 22

i tak zrobie pojade do serwisu tam gdzie kupowalem auto i oni tam napewno mi pomoga rozwiazac ten problem z gory dziekuje

Komentarz

• szofer
          Classic
          • 2010
          • 4

Witam. Wie ktoś jak wyłączyć funkcję autoryzacji, która wymaga każdorazowego działania polegającego na naciśnięciu ukrytego przycisku przed rozruchem silnika. Alarm Mobitel. Z góry dziękuję.
          szoferek

Komentarz

• prywatny25
            Classic
            • 2010
            • 22

witam sam do tego doszedlem wystarczylo wpisac kod ktory byl zaprogramowany zeby wylaczyc to pikanie. temat uwazam za zamkniety

pozdrowienia dla wszystkich uzytklownikow forum

Komentarz

Pracuję...