Byłem wczoraj w salonie skody ponieważ tez czekam na swojego toura a w zasadzie jest do odebrania w środę. Też zainteresowałem sie osłona silnika i maski oraz listwy boczne i we wrocku jest to koszt każdego z elementów po 120zł na serwisie takze nie ma sensu zamawiać na allegro
elektryczne lusterka
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
elektryczne lusterka
Witam
Mam pytanie OII 1,9TDI czy ustawiajac lewe lusterko (strona kierowcy) automatycznie ustawia sie prawe tak jest u mnie czy to prawidlowe dzialanie.
Jak autoamtycznie zamykaja sie lusterka w OII
-
-
-
w ambiente nie musisz dokupic opcje ;]Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
-
andriu79, jesli masz maxi dota to mozesz przestawic ustawianie dwoch lusterek jednoczesnie. Mozna tez to zapewne zmienic VAGiem.
keneida, skladane lusterka sa w wyposazeniu dopiero w O2 po FL. Chyba tylko w L&K sa w standarcie.
Komentarz
-
Witam
Czy macie może jakieś instrukcje jak wymienić wkład lusterka w octavce I (niepodgrzewane lusterka)? Nie chcę niczgo uszkodzić przy okazji wiec wszystkie sugestie moga mi pomóc. Dzieki
Komentarz
-
-
Ja ustawiam lusterko na max w 1 strone - wsadzam paluchy i wyciagam - ladnie bez pekania wychodzi :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
winni77, wszystkie lusterka w O1 czy O2 maja plastik pod lustrem, ktory ma zaczepy
zero kleju :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
http://skodaczesci.pl/porady/skoda/Ogolne/64Zamieszczone przez tomasszCzy macie może jakieś instrukcje jak wymienić wkład lusterka w octavce I (niepodgrzewane lusterka)? Nie chcę niczgo uszkodzić przy okazji wiec wszystkie sugestie moga mi pomóc. Dzieki
Komentarz
-

Komentarz