licznik km sam sie przestawil:(?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Puch
    Classic
    • 2011
    • 1

licznik km sam sie przestawil:(?

Zamieszczone przez shado
    A koro znaleźliśmy winnego to może by odblokować tooltipy?
    Wlaczylem, ale cos dzialac teraz nie chca... :evil:
  • krzyss3
    Classic
    • 2010
    • 4

licznik km sam sie przestawil?

witam
    chodzi o octavie I
    nie dzialala mi analogowa czesc licznika, wszystkie wskazowki sie nie poruszaly. przelutowalem pare stykow i jest ok.

po paru miesiacach patrze na liczink a tam zamiast 160 tys jest 60 tys gdzie lezy problem jak to naprawic?? wskazowki nadal dzialaja poprawnie

Komentarz

• bobasek
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 326

przebieg się nie cofnął
      padła sekcja wyświetlacza która wyświetla 1 która Tobie zniknęła lub jest kłopot na połaczeniu płyta-ciekłe kryształy
      skoro poprzednio rozebrałeś i złożyłeś do kupy całą szafę która potem działała to proponuję rozebrać jeszcze raz i oblookać w rejonie licznika km pod kątem sprawnego styku
      5,5l/100

Komentarz

• krzyss3
        Classic
        • 2010
        • 4

rozebralem, styki wygladaja ok. delikatnie przeczyscilem, teraz w ogole nie wyswietla przebiegu u gory (calkowity przebieg) jedynie pokazuje bierzacy. jakas porada ktore styki polutowac?

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez krzyss3
          rozebralem, styki wygladaja ok. delikatnie przeczyscilem, teraz w ogole nie wyswietla przebiegu u gory (calkowity przebieg) jedynie pokazuje bierzacy. jakas porada ktore styki polutowac?
          \
          Według mnie nic nie trzeba lutować.Nie ma styku między wyświetlaczem,a płytą,U mnie się tak robiło,gdy nie skręciłem blaszek,które dociskają płytę do obudowy.
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

Pracuję...