Zamieszczone przez adamscool
[O2] vag blad wtryskiwacza
Zwiń
X
-
[O2] vag blad wtryskiwacza
witam mam pyt ostatnio po podlaczeniu waga i wywalilo mi takie cos...Wtryskiwacz Zyl.10-n300 krótko do masy...niebardzo wiem gdzie tego szukac i z czym to sie wiaze...:/..ten blad znajduje sie w 32 zakladce "Modul wydajnosci, Bordnetz"...jesli ktos ma pojecie prosze o jakas popdowiec czy to jest cos powaznego..czy sam sobie z tym poradze...gdzie to sie znajduje w silnikudodam jeszcze ze w ostatniu krotkim czasie zapalila mi sie kontrolka ECP..po chwili samochod stracil moc po zgaszeniu go i ponownym odpaleniu kontrolka zgasla sama i auto powrocilio do staniu normalnego czy to cos sie zaczyna dziac z tym silnikiem czy ECP powiazane jest z tym blednem opisanym wyzej??...z gory dziekuje za wszelkie podpowiedziZałączone plikiMARCINIII(Ambiente)
-
-
Nie, nie o to mi chodziło. Każdy wtryskiwacz z mojego zrozumienia ma jakiś tam kabelek który mu mówi kiedy ma się otworzyć. Czyli zwarcie do masy ma właśnie ten kabel sterujący a nie masowy. Niech się wypowiedzą może znawcy od diesli PD. Za bardzo nie znam budowy pompowtryskiwacza, żeby coś doradzać w tej kwestii.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz