witam panowie potrzebuje szybko pomocy przy wymianie filtra paliwa lekko mówiąc uj.....te szybko złączki i pasuje to jakoś przerobić ,pytanie czy ktoś przerabiał te węże bo jeden ten spod baku jest krótki czy muszę zwalać bak czy jakoś ta się to obejść
wymiana filtra paliwa
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ja zmieniałem, ale nowe szybko-złączki dostałem z nowym filtrem. Chyba że rozwaliłeś gniazdka zaciskowe to lipa :-(
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
-
no właśnie gniazda i jak teraz to ogarnąć myślę założyć węża na węża ale jeden ten od baku jest krótki ,wiec pytanie czy dam rade z podnośnika opuścić trochę bak czy musi być kanał bo jak tak to lipa....bo kanału brak
Komentarz
-
Nic jadę na kanał ściągnę zbiornik i wymienię nowe przewody na gumowe już to robiłem w hondzie ale był lepszy dostęp...
Komentarz
-
Witam obeszło się bez ściągania zbiornika bo to nie takie proste,natomiast opuściłem go trochę i wymieniłem cały przewód od góry od zbiornika do filtra i od filtra do silnika na nowy o niebo lepiej...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Harrikson Zobacz wpisWitam obeszło się bez ściągania zbiornika bo to nie takie proste,natomiast opuściłem go trochę i wymieniłem cały przewód od góry od zbiornika do filtra i od filtra do silnika na nowy o niebo lepiej...
TY!!!!!!!!!!!!!
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
Komentarz