Zamieszczone przez blackrs
Co pada tuż po upływie gwarancji podstawowej( 2 letniej)?
Zwiń
X
-
Co pada tuż po upływie gwarancji podstawowej( 2 letniej)?
Witam wszystkich.
Może to i głupie pytanie, ale co według Waszych spostrzeżeń zasługuje na szczególną uwagę tuż przed zakończeniem gwarancji podstawowej?
Albo inaczej; na co według Waszego doświadczenia i wiedzy zwrócić uwagę by ewentualnie jeszcze to zgłosić jako usterkę gwarancyjną w Oktawii?
Za dokładnie tydzień będzie po gwarancji więc takie informacje będą dla mnie bezcenne :lol:
-
-
kjedi, czy mam zeskanować dowód rej. żebyś uwierzył że mam Octavię 1 tour?
Przecież nawet małe dziecko wie że 1ka była produkowana do września br. (czyli 2010) we Vrchlabi w Czechach.
Mianowicie chodzi mi o sugestie i/lub spostrzeżenia a resztę można uznać za dogmat.
[ Dodano: Sob 11 Wrz, 10 19:51 ]
"była" ponieważ w salonach już jej nie ma, przynajmniej ja jej wczoraj już nie zobaczyłem....
Komentarz
-
-
kolego jak miałem O1 z 2002r. to właśnie ok tygodnia po gwarancji padł mi termostat i kierunki ( nie zawsze działały chyba całą manetke wymienili czy jakoś tak już nie pamiętam ) fakt groszowe sprawy ale wymienili tak jakby jeszcze na gwarancji a tak to żadnego problemu aż do zeszłego roku jak sprzedałem (myślę że nadal wszystko chodzi igła )zmiana na Audi A6 3.0TDI 245KM 4x4 )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Robert_PAle to chyba nie podchodzi pod gwarancję ?Zamieszczone przez dropsobejrzyj czy rdza nie ma ochoty wyleźć na słupkach okiennych w tylnych drzwiach
Muszę sprawdzić czy gwarancja ASO obejmuje to ale chyba tak :!: :?: ...teraz pytanie dać ASO :roll: ...czy usunąć lepiej samemu....ja wybieram drugą opcję :twisted: -bezpieczna i pewna :diabelski_usmiechPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOobejrzałem ...k---zwa na samym dole znalazłem małe ognisko rdzy na słupku okiennym w tylnych drzwiach...w 2 letnim aucie k---zwa :evil: ...
Muszę sprawdzić czy gwarancja ASO obejmuje to ale chyba tak :!: :?: ...teraz pytanie dać ASO :roll: ...czy usunąć lepiej samemu....ja wybieram drugą opcję :twisted: -bezpieczna i pewna :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz