[Inne] Buczy przy schodzeniu z wysokiego biegu na niższy 1.9

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zamiatacz4
    Classic
    • 2011
    • 7

Zamieszczone przez vince123
    co powiecie o uniroyal rain expert i barum bravuris2 :?: rozmiary odpowiednio 195/65 i 205/60
    Miśka kupiłem na takich barumach, tylko mniejszych. Delikatnie mówiąc, to jakbyś mi je chciał dać i drugie tyle dopłacić to i tak bym się zastanawiał :szeroki_usmiech Jedyne co maja ok to wygląd. To już jakieś dębice, czy kormorany w poldogruzie lepiej się na mokrym spisywały.
    Uniroyale rain expert są Ok jak za te pieniędze.
    Generalnie ja polecam Dunlopy SP Sport 9000. Jestem z nich baaardzo zadowolony. Wyraźny minus to hałas niestety, i trochę się można poczepiać zużycia. Ale za to przy prędkościach 100-120 praktycznie nie ma różnicy pomiędzy suchym i mokrym
  • DANIEL111
    Classic
    • 2010
    • 21

Witam ostatnio zauważyłem, że przy schodzeniu z wyższych obrotów np. z 3 biegu na 2 bieg coś jakby buczy i szura. Krótko mówiąc tak jak się hamuje silnikiem i zaraz potem dodam gazu to też to jest.
    Na zimnym silniku biegi wchodzą trochę ciężej mam tu na myśli to że nie płynnie tak w połowie.
    Czy wie ktoś co to może być? Czyżby tak miało być?

Komentarz

• adiwaw
      Ambiente
      • 2009
      • 167

Moim zdaniem to wszystko śmiga normalnie i nie ma się czym przejmować. Swoją drogą ja silnikiem hamuje jedynie maksymalnie do 3 biegu bo przy zbiciu na 2-gi już prawie nie jedzie i tyle to już można hamulcem dohamować

Komentarz

Pracuję...