Witam to co zaopserwowałem do tej pory to zwarjował pływak w zbiorniku i następują złe wskazania . Panowie czy można w jakiś sposób naprawić czy należy kupić nowy pływak . proszę o poradę . Pozdrawiam
sterownik podnoszenia szyby w Octavii 2 1.9 tdi kombi 2005r
Zwiń
X
-
sterownik podnoszenia szyby w Octavii 2 1.9 tdi kombi 2005r
Czy ktoś z forumowiczow ma możliwość sprawdzenia jaki jest symbol sterownika szyb elektrycznych w prawych przednich drzwiach do Octavii 2 kombi 1.9 TDI rok prod. 2005?
Poszukuję takiego sterownika bo ten w moim aucie jest uszkodzony - podnoszenie i opuszcznie szyby działa ale jest problem z kierunkowskazem w lusterku. Gdy wlącze lewy kierunek to działaja oba kierunkowskazy w lusterkach a gdy wlączę prawy kierunkowskaz to nie działa żaden. Elektryk stwierdził że to wina tego sterownika po podmianie na inny sterownik, w którym uszkodzone było podnoszenie szyb. Z góry dziekuje za pomoc!!
-
-
Nie wiem dokladnie jakk się nazywa ta cześc, której potrzebuję (jestem laikiem w tej dziedzinie). Szyby mi działają - problem jest z wyjściem sygnału kierunkowskazu do migacza w lusterku. Chyba chodzi o jakiś moduł, ktory jest zespolony ze sterowaniem szyb. Może ktoś z forumowiczów wie o co chodzi i mi pomoże.
Komentarz
-
-
W mojej OI padły jakieś piny w sterowniku przy silniczku szyby - drzwi kierowcy,
nie działa centralny oraz sterowanie i podgrzewanie lusterka.
Może ma ktoś zbędny
lub wie jak to naprawić
jest tylko jeden problem, musi być dokładnie taki :
HW12 S0202 180204
inny nie działa (tzn. działa tylko nie wszystko)
Pzdr.
Komentarz
-
Komentarz