w czasie jazdy miga kontrolka świec żarowych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcjano
    Classic
    • 2015
    • 6
    • Octavia I (1U2)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

w czasie jazdy miga kontrolka świec żarowych

Witam
    Jak w temacie. 1.9 tdi. Włączam zapłon, kontrolka gaśnie (chwila, jak zawsze), odpalam (bez problemu) jadę. Pare minut, sygnał dźwiękowy, zaczyna migać. Osiągi te same, nic się nie zmieniło. Ot i cała historia. Jakieś pomysły?
  • danielzy
    Ambiente
    • 2013
    • 117

Sprawdź czy świecą ci się wszystkie światła stopu. Jak któreś przepalone to może być to. Jak wszystkie świecą to trzeba podłączyć auto pod komputer i odczytać błędy.

Komentarz

• koleś
      RS
      • 2009
      • 2832
      • Fabia combi (6Y5)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Przy padniętym włączniku świateł STOP kontrolka u mnie świeciła sie cały czas a nie mrugała. Przerobione to mam już ze trzy razy. Dlatego myślę, że tu chodzi o coś innego.
      Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
      Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz

• marcjano
        Classic
        • 2015
        • 6
        • Octavia I (1U2)
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Witam ponownie
        Przyszedł chłodny dzień (2 stopnie na plusie) Po nocy, odpalam. Kręci trochę dłużej, odpala. Siwy dym z rury. Jadę. Silnik się rozgrzewa. Kultura pracy na wysokim poziomie. Lampka milczy. I tak już od tygodnia. 1,9 TDI naprawia się sam hihi. Tak na poważnie, na chłopski rozum laika, stawiam na EGR. Zobaczę co dalej. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...