Lampka centralnego na drzwiach kierowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • esiek2807
    Classic
    • 2010
    • 3

Zamieszczone przez harry.wesoly
    Taniej to ja już nie dostane.
    Miałeś trochę kiepskie podeście,że liczyła się tylko cena :shock:
    Zamieszczone przez harry.wesoly
    Może tak naprawdę ich produkty nie są takim szmelcem. Firma powstała ponoć w 2006 r a od tego czasy parę latek minęło. Kurczę chyba wsparcia szukam :-D
    cale szczęście że człowiek potrafi sam siebie wytłumaczyć i podtrzymywać się na duchu :lol:
    spoko niebędzie źle,następnym razem nie sugeruj sie tylko ceną,bo rozrząd jest bardzo istotny w samochodzie,zaoszczędzisz 100-200 zł a potem może to się zemścić.Pewnie,zdarzają się przypadki,że i najlepszych firm może coś paść
  • swiety
    Classic
    • 2009
    • 10

Znowu problem.Dzisiaj rano gdy jeszcze bylo ciemno zauwazylem ze lampka na drzwiach ta od centralnego swieci mi caly czas a zamykanie drzwi od srodka dziala tylko na otwieraniu czyli przyciskiem od otwierania rowniez zamykam chociaz nie stale co jakis czas zalapie ale najwiecej jest denerwujaca ta lampka caly czas swieci jak jade jak stoje nawet jak zamkne central to lampka mruga ale miedzy mrugnieciami nie gasnie tylko przygasa czyli swieci caly czas.Co to moze byc moze ktos spotkal sie z czyms takim i gdzie jest sterownik od centralego zamka bo zauwazylem ze podczas wlaczania cental to mruga mi tylko jedna strona kierunkowskazow a druga nie Same problemy juz nie wiem co mam robic

Komentarz

• delanopl
      Elegance
      • 2009
      • 831

Przedewszystkim, sprawdź wiązkę w drzwiach, mogą być połamane :twisted: kabelki i stąd fiksowanie centralki :twisted:

Komentarz

Pracuję...