Zamieszczone przez dragster
[O1] PO WYMIANIE FILTRA PALIWA
Zwiń
X
-
[O1] PO WYMIANIE FILTRA PALIWA
Witam. Mam problem z przyspieszaniem auta. Mianowicie po wymianie filtra paliwa auto nie chcialo odpalic i mechanik popuscil wtryski , skoda dalej nie chciala odpalic. Okazalo sie ze mam do wymiany wezyk ktory idzie do pompy i sam filtr tez byl popsuty. Po wymianie wszystkiego auto jedzie tak jakby mu brakowalo mocy,czyli nie chce przyspieszac.Dodam,ze przed ta wymiana wszystko bylo okey.Czy moglby sie tak zapowietrzyc ze teraz tak muli?Podlaczylem go pod kompa i zero bledow.Skoda octavia 1.9 tdi 110km/rok 98 Moze jakas pomoc w Bydzi?
-
-
Filtr byl zalany ropa,ale byl uszkodzony(chociaz nowy) i te przewody tez wporzatku Dzisiaj probowlem przedmuchac skode,ale zachowuje sie tak jakby go cos blokowalo i by nie dostawal paliwa.Dodam ze bylem na tym kompie i tam wszystko gra(kat wtrysku statyczny i dynamiczny,obroty,moc)nic nie pokazuje zadnych bledow. Co to moze byc??? Z gory dzieki za pomoc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bocian4748Co to moze byc???
Ja używam zawsze MANNa, a filtr wymieniałem już chyba ze 3 lub 4 razy i nigdy nie było problemu. A robię to sam, bez nadzoru mechanika. :PW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Filtr nie jest firmy filtron,ale w sumie nie kosztowal duzo (powyzej 30 zl).Moze to faktycznie ten filtr! Wymienie na tego Manna jak piszecie i pozniej napisze na forum jak sie auto zachowuje.Czy Mozna dla sprawdzenia podlaczyc bezposrednio wezyk pod pompe bez filtra??? Czy lepiej nie robic tego???
Komentarz
-
Komentarz