Witam Panowie.. Mam taki problem : Po odpaleniu przy szybkim dodaniu gazu powyzej 2000 obrotów przygasa światło w środku i słychać przekażnik. Gdy włącze światła i dodam gaz tak ja wczesniej jest taksamo. Przygasają światła i słyczać przekażnik . Byłem u kilku mechaników i stwierdzili ze to regulator. ok wymieniłem wymieniłem równiez sprzęgiełko i nadal jest tak samo. Sprawdzałem to przy normalnej jezdzie i nic takiego się nie dzieje. Przekażniki były sprawdzane komputer tak samo nic nie znalazł. Co dalej robić ? Czy to moze być spowodowane podwójnym grzaniem swiec?
[O2FL] dziwny hałas podczas zmiany temperatury.
Zwiń
X
-
[O2FL] dziwny hałas podczas zmiany temperatury.
Witam.
jestem posiadaczem o2fl 1.9 bxe z climatic (czyli klimatyzacja manualna).
podczas jazdy jak mam już nagrzane auto i przekręcę pokrętło z 22 st. na max to przez chwilę powietrze jest takie letnie - później za 3-4 sek zmienia się na dużo cieplejsze i wtedy podczas zmiany temperatury powietrza - ze środkowej części deski rozdzielczej słychać takie stuknięcie (takie jak by coś stuknęło w jakąś część plastikową).
czy ktoś się z tym spotkał?
samochód mam na gwarancji, ale chciałbym wiedzieć czy to normalne
thx
-
-
Zamieszczone przez pio_wwajak bym zajętym palcem stukną w jakąś cześć plastikową.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz