[O1] ogrzewanie tylnej szyby - oderwany kabel

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarol
    Drive
    • 2009
    • 48

Witam !

Proszę o informacje odnośnie zamówień i terminów ich realizacji.
    Obawiam się, że dealer u którego zamawiałem auto 4 grudnia 2010, a planowany termin odbioru miałem na 15 marca coś kombinuje, bo dzisiaj dowiedziałem się, że produkcja mojego auta przesunęła sie z 9-go na 13-sty tydzień ( nie wiadomo dlaczego), czyli termin odbioru auta wydłuża się o miesiąc.
    Czy 4,5 mięsiąca czekania to nie przesada?
  • zgucio
    Rider
    • 2007
    • 691

Może ktoś wie czy jest jakiś sposób naprawy ogrzewania tylnej szyby, panowie na myjce przy myciu szyby oderwali mi blaszke z przewodem, która jest przyklejona do szyby.

jednym ze sposobów jest wyjęcie szyby przylutowanie blaszki i od nowa wklejenie szyby - ten sposób to dla mnie ostateczność.

może istnieje jakiś klej przewodzący prąd żeby nałożć go na blaszke i przykleić ewentualnie jakiś magik w okolicy Warszawy albo Radomia co by to jakoś przylutował bez wyciągania szyby.

Byłbym wdzięczny za jakieś info bo idzie zima i ogrzewaqnie jest bardzo potrzebne
    ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• mrfazi
      • 2010
      • 3103
      • Superb III (3V3)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM
      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Koledzy polecają:
      Klej do naprawy ogrzewania tylnej szyby
      lub
      Oferta klejów przewodzących jednoskładnikowych i dwuskładnikowych typu epoxy. Kleje do naprawy ścieżek przewodzących w ogrzewanych szybach samochodowych, łączenia elementów elektronicznych lub elektromechanicznych, naprawy styków, obwodów drukowanych w urządzeniach elektronicznych

tak jak w poście:

... i nie ma za co

Komentarz

• zgucio
        Rider
        • 2007
        • 691

mrfazi, dzięki kuipie to na skodaczesci zobaczymy czy sie sprawdzi
        ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

Pracuję...