Ja kilka krotnie rozbierałem wspomniana klapę i pomimo siłowania nic nie udało mi się urwać
Uszkodzone ogrzewanie?
Zwiń
X
-
Uszkodzone ogrzewanie?
Witam
Zaobserwowałem dziś że po włączeniu ogrzewania w pozycji auto (klimatronik) w O2 wystąpił brak nawiewu ze środkowych kratek. Mało tego - wentylator działał tak jakoś na pół gwizdka.
W momencie ustawienia ręcznego nawiewu na górę - powietrze leciało ze środkowych kratek, jednak na automacie już nie. Co może być przyczyną takiego zachowania? Miał już ktoś podobny problem?
-
-
Zabawne.
Powiem Ci że jeżdżę tym autem już 4 lata i pierwszy raz się z czymś takim spotykam.
Zawsze, nawet w największe mrozy, nawiew z kratek środkowych był (w ustawieniu auto).
Poza tym dmuchawa potrafiła ściągnąć skalp a teraz dmucha jak pijak w alkomat.
Nie za bardzo wiem co masz na myśli mówiąc o instrukcji
Komentarz
-
-
Problem z Ogrzewaniem
Witam
Ja również mam problem z ogrzewaniem.
Po stronie kierowcy z nawiewów leci zimne powietrze po mimo tego iż przy tej samej temperaturze po prawej stronie nawiewy dmuchają ciepłym powietrzem. Zmienia się to dopiero jak podkręcę temperaturę na maxa.Wtedy dopiero z nawiewów leci ciepłe powietrze, Jak może być przyczyna tej usterki ?DIVTRU
Komentarz
-
-
żeby nie zakładac nowego temat:
zwrociłem uwage że (bez właczonej klimy) z bocznych kratek leci cieplejsze troszke powietrze niz jezeli z srodkowego panelu (na właczonej klimie tego nie ma wtedy jest wszytsko rowno) wporzadku jest tez jak sie wezmie ogrzewanie na MAX wtedy z wszytskich "piekło" leci , natomiast np: 21 st czy 24 st widac zauwazalna roznice, jak narazie sprawdzałem tylko sam nawiew na "twarz", byc może to norma , człowiek sie uczy wszytskiego. ma ktos jakis pomysł?
Komentarz
-
Komentarz