[O2] nawiew

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maryan83
    Classic
    • 2010
    • 22

[O2] nawiew

Mnie czeka pierwszy przeglad po 30 tys. i wlasnie mysle o Ganinexie w Katowicach, bo mam go pod nosem, a auto trzeba odstawic na caly dzien.
    Na wymiane oleju jezdze do Emidy do Rudy Slaskiej i tam pod koniec zeszlego roku zaplacilem okolo 120 zl ( wlasny olej), filtr od nich.
  • michalse7
    Ambiente
    • 2008
    • 130

[O2] nawiew

witam,

Jako że ostatnio zrobiło się chłodno, mam zapytanie ;-) związane z ogrzewaniem w O2.
    Wersja mint (climatic). Przy włączeniu ogrzewania na nawiew na nogi wszystko ok. Ale jak nawiew ustawiony jest na "twarz" - (hehe) to z nawiew na nogi od strony pasażera przód dmucha ZIMNYM powietrzem(nie mocna ale jednak dmucha-trochę intensywniej niż grawitacyjnie) - od kierowcy nie ma takiego zjawiska-po prostu nic nie dmucha.
    Dopiero teraz to zauważyłem (mógłby ktoś sprawdzić u siebie czy też tak ma)? Niby jest klimatyzowany schowek pasażera ,ale przecież nie powinno mieć to wpływu na nawiew na nogi pasażera?

Pozdrawiam

Michał

Chip stage 1

Komentarz

• Kapuhy
      Ambiente
      • 2008
      • 132

Możnaby sprawdzić, czy nie pokazuje jakiegoś błędu w klimatyzacji. U mnie akurat ostatnio wysiadł jeden silniczek wykonawczy, zimna jest cała lewa strona.

Komentarz

• michalse7
        Ambiente
        • 2008
        • 130

błędów nie ma, a powodem był........zapchany (i źle założony) filtr kabinowy :lol: .

pozdrowionka

Chip stage 1

Komentarz

• Octa-vian
          Ambiente
          • 2010
          • 122

Zamieszczone przez michalse7
          na "twarz" -
          Na twarz radzę nie przyjmować

Komentarz

Pracuję...