chce wywalic katalizator

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sellbroker
    Classic
    • 2011
    • 9

chce wywalic katalizator

[shadow=red:936bf6f483]Swietlówki akwarystyczne:[/shadow:936bf6f483]
    1x15W 6500Lx standardowa
    1x24W 10000Lx domontowana osobiście
    [shadow=red:936bf6f483]roślinki: [/shadow:936bf6f483]-Rogatek Sztywny (Ceratophyllum demersum)
    -Wglębka (Riccia fluitans)
    -Pista (interlingua
    -Nurzaniec
    -Anubias
    -Glostostigma
    -Hemianthus callitrichoides
    -Nymphaea lotus
    -Microsorium pteropus ( któraś z odmian )
    -Rotala rotundifolia
    -Ludwigia repens
    -Heteranthera zosterifolia
    -Rotala macrandra

Potas wlałem tylko raz na początku.
    TAk wyglądało akwarium dawno temu jak tylko je zakładałem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b9e060ca3.html
    teraz jest zarośnięte
  • rafal29
    Classic
    • 2010
    • 32

chce wywalic katalizator

jak pozbede sie katalizatora to moga byc jakies problemy? moze jakies bledy beda wyskakiwaly??wie ktos cos na ten temat bo moj jest zapchany i chyba go bede musial wymienic ale koles mi mowil zeby go wywalic ze srodka i ze bedzie spoko...ciekawe czy lambdy nie beda pokazywac bledow???co o tym myslicie???pozdrawiam i z gory dziekuje

Komentarz

• Kh2GzYH@neostra
      Drive
      • 2008
      • 93

rafal29,
      Witam jak masz sonde za katalizatorem to może coś wyskoczyc a jak przed to będzie ok, ja wywaliłem kiedyś w okcie 2.0 ale tam była tylko jedna sonda przed katalizatorem i jest ok.
      Jordi

Komentarz

• german81
        L&K
        • 2010
        • 1414
        • Octavia II combi (1Z5)
        • AUQ 1.8 20VT 180 KM
        • BZB 1.8 TSI 160 KM

w tym silniku masz dwie sondy ibedziesz miał wieczny błąd z drugiej sądy ale jest to tez do obejscia .ale bedziesz miał wiekszy problem z nct w irlandi bo bez kata nie przejdzie bo oni maja fioła na pócie tego na przeglondzie .a ile masz najechane ze ci kat sie skończył
        diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

• rafal29
          Classic
          • 2010
          • 32

mam jeszcze jeden katalizator na NCT tak na wszelki wypadek bo spalina w tym kraju to swietosc na przegladzie tak samo jak Ginnes w Pubie.tylko ciekawe czy blad bedzie wyskakiwal??pojezdze zobacze i napisze

[ Dodano: Pon 25 Paź, 10 11:26 ]
          jezdze juz dwa tygodnie i okolo 2000 mil zrobilem bez katalizatora i zero bledow.myslalem ze bedzie wyskakiwal blad bo jedna lambda jest w polowie katalizatora ale na szczescie nie ma bledow!!!

Komentarz

Pracuję...