dzięx
CO TO za filtr w nadkolu od strony pasażera?
Zwiń
X
-
CO TO za filtr w nadkolu od strony pasażera?
Witam,
Dzisiaj miałem nieprzyjemną przygodę, w szczegóły nie chcę się nawet wdawać, gdyż przyczyną była rutyna ,moja wina i jestem na siebie obrażony :twisted: , uogólniając skoda mi uciekła i wylądowała po staranowaniu kilku przeszkód na kupie ziemi...
na szczęście nikt nie ucierpiał, a i auto nie odniosło ku mojemu ogromnemu zdziwieniu wielkich strat,
poza skrzywioną felgą i złamaną ramką od rejestracji, w wyniku staranowania kilku przeszkód, m.in. krawężników oraz wiader urwana została osłona w przedniej części prawego nadkola, osłaniała ona intercooler tu proszę o poradę c jak nazywa się ta osłona , oczywiście będę niezmiernie wdzięczny za podanie numeru katalogowego..
KU PRZESTRODZE:
pamiętajcie o zostawianiu aut na biegu...
-
-
dzięki , niestety miałem nadzieję że to nie on ...
trochę go tam mogło sponiewierać niestety
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 22:19 ]
czy można jeździć bez tej osłony? czy zafajda się od razu potencjalnie błotem?
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 22:37 ]
fotorelacja
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 22:39 ]
Komentarz
-
-
lusterko złożył się na rusztowaniach... a kupę trochę rozgarnęła , prawdopodobnie sprawa wyglądała w ten sposób:
1 przyjechałem z trasy ok 50 km
2. zaciągnąłem ręczny ( jakieś 2 ząbki)
3. zapomniałem zostawić na biegu ( sic!)
4. hamulce po trasie były ciepłe
5. hamulce się ochłodziły i poluźniły ( trwało to jakieś 15 min)
6. po tych 15 minutach przychodzi gość z dołu i pyta czyja jest srebrna skoda na jego działce...
teraz mnie to bawi, ale okoliczności mogły być kiepskie... ale teraz tylko sie :szeroki_usmiech
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 22:58 ]
Zamieszczone przez JanuszSzKierownica powietrza - 1U0 805 825 A.strona lewa
Możesz jechać.Jak się zabrudzi,to go umyjesz przed założeniem osłony.Tylko nie Karcherem,a wodą z węża i szczotką.
dzięki wielkie ale to będzie chyba strona prawa ( pasazera), a zmielona została jeszcze ta część jakby nadkola
Komentarz
-
Komentarz