[O1] Kontrolka otwartych dzwi nie swieci sie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarreckiw
    Classic
    • 2011
    • 2

szkoda czuje się zaszczycony, że mój silnik posłużył jako wzór ładu i porządku pod maską :P
    bardzo fajnie to u Ciebie NIE wygląda

[ Dodano: Pią 18 Mar, 11 23:09 ]
    Zamieszczone przez soszek81
    szkoda - jestem również za propozycją dodania do opcji silnik pozycji "+LPG" 8)
    zrobiłem coś takiego
  • Kamcio
    Classic
    • 2010
    • 17

Witam panowie szukalem odpowiedzi na to pytanie na forum ale nie znalazlem.Wiec dlatego zakladam nowy temat.
    Moj problem to brak kontroli otwarcia dzwi ,wiem ze powinna sie zapalic ale nie zapala sie ,auto kupilem 3 miesiace temu i juz sie nie palilo dodam ze swiatlo podsufitki dziala przy otwieraniu dzwi oraz swiatlo ostrzegawcze w dzwiach tez dziala.

Komentarz

• adiwaw
      Ambiente
      • 2009
      • 167

Nie w każdej octavii się to zapala a jeśli rzeczywiście powinno i sprawdziłeś że jest taka możliwość to można to zaprogramować VAG'iem. Pamietam był podobny temat i wskazówki do zaprogramowania. Trzeba poszukać

Komentarz

• Kamcio
        Classic
        • 2010
        • 17

ooo widzisz nie mialem pojecia ,dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

Komentarz

• bck
          Drive
          • 2008
          • 59

a tak dopytujac przy okazji - mi swiecily sie kontrolki otwartych drzwi bez problemu, jednak kilka dni temu zdechla ta opcja przy drzwiach pasazera. jakis czujnik?

Komentarz

• Kamcio
            Classic
            • 2010
            • 17

prosta sprawa mialem to samo
            micro styk jest w zamku tych dzwi ,roboty na 40 minut jest z tym a ten styk to z 5 zloty

Komentarz

Pracuję...