[O1 99'] Szyba od pasazera!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • alx
    Drive
    • 2011
    • 51

jedna rzecz sobie teraz przypomnialem po tym co napisales, ze kiedys sprawdzalem poziomowanie ruszajac przodem gora dol a potem tylem i zarowno przy przodzie jak i tyle lampy sie poziomowaly, dzis chyba przy poruszeniu przodem (gora dol) lampy nie drgnely.
    Ale prosze sie tym nie sugerowac, musze sie jutro upewnic.
    Wiec moze czujniki?!ale czy silniczki bylo by slychac a lampy juz nie poruszaly by sie?! poprosze jeszcze jakies konkrety, wiem ze kilku ludzi na forum ogarnia temat ksenonow.
  • fryta1979
    Ambiente
    • 2010
    • 188

Panowie i Panie!

Proszę o szybka pomoc, dziś w drodze do pracy, chcąc osunąć krople deszczu z szyby bocznej przedniej prawej opuściłem ja i podniosłem, przy podniesieniu coś strzeliło dość głośno. Żeby sprawdzić czy mechanizm działa opuściłem szybę, która już się nie podniosła. Droga do pracy o 6ej rano z otwarta na max szyba, była czysta przyjemnością, jak się domyślacie.
    Kolega mówi, ze to pewnie linka bo szyba jak by pękła to by poszła w drobny mak. chce to szybko sprawdzić i e/w podnieść szybę, bo dziś dzień deszczowy, a prysznic już brałem ]
    Jak zdjąć tapicerkę z tych drzwi? czy to jakiś wyczyn? na coś trzeba uważać? Szyby elektryczne.

Proszę o pomoc i z góry dziękuje za tęże!

Komentarz

• Busku
      Rider
      • 2009
      • 655

Po pierwsze to Po drugie zdjąć tapicerke to nie jest wyczyn, kilka śrubek i z głowy, no i całkiem możliwe że strzelił Ci taki mały plasticzek trzymający szybe... Użyj opcji SZUKAJ i naprawde wiele się dowiesz w tym temacie :wink:

[ Dodano: Wto 19 Paź, 10 09:35 ]

To tylko dwa ale jest tego naprawde sporo :wink:
      Pozdrawiam
      Mercedes W124 300CE: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=150
      Mercedes W210 290 Turbodiesel
      Renault Laguna II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25

Komentarz

Pracuję...