Zamieszczone przez vaz
Przeplywomierz
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez seba12anie kupuj nowego tylko przedmuchaj, przemyj wychuchaj i bedzie jak nowe. Testowane na alfie 159 i octavi
Zamieszczone przez Bocian4748seba12a, to znaczy w jaki sposob mam to zrobic???
ogólnie, leczenie syfa pudrem.
Koszt nowej przepływki boscha to 265zł więc sam możesz stwierdzić czy wartoNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
kupiłem benzynę ekstrakcyjną, pędzelek, wszystko wymyłem i przedmuchałem kompresorem. Efekty takie jak po odpięciu przepływomierza tylko, że spalanie normalne a nie wysokie jak bez przepływomierza.
Nie wymyślam, że to działa bo wiem z własnego doświadczenia, sprawdzone na 2 samochodach + kolega też tak naprawiał u siebie
już 10 miechów i nic się nie dzieje z przepływomierzem od tamtego czyszczenia
265zł drogą nie chodzi.Zarabiam - podatek, lokata - podatek, kupuje auto -podatek, benzyna - 3zł podatku, sprzedaje samochód podatek. Ile % zostaje z moich pieniędzy ? 20% ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba12aEfekty takie jak po odpięciu przepływomierza tylko, że spalanie normalne a nie wysokie jak bez przepływomierza.
Czyszczenie pomaga na dlugo, pozniej krotko i coraz krocej.
Zawsze jest jeszcze sposob na diodke 1n4148 :diabelski_usmiechVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleyZamieszczone przez seba12aEfekty takie jak po odpięciu przepływomierza tylko, że spalanie normalne a nie wysokie jak bez przepływomierza.
Czyszczenie pomaga na dlugo, pozniej krotko i coraz krocej.
Zawsze jest jeszcze sposob na diodke 1n4148 :diabelski_usmiech
sry za czasZarabiam - podatek, lokata - podatek, kupuje auto -podatek, benzyna - 3zł podatku, sprzedaje samochód podatek. Ile % zostaje z moich pieniędzy ? 20% ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba12ao dziwo po odpięciu jeździł tak jak na sprawnym tylko spalanie mmiał 8-10 zamiast 6 silnik był akurat 1.9 TDI (90 KM)
Zamieszczone przez seba12aNie wymyślam, że to działa bo wiem z własnego doświadczenia, sprawdzone na 2 samochodach + kolega też tak naprawiał u siebie
już 10 miechów i nic się nie dzieje z przepływomierzem od tamtego czyszczenia
jakie wartości pokazuje przepływka? Najlepiej wrzuć log
To tak jak z wymianą mieszków przy turbinie. Niektórzy odkręcają stary, przykręcają nowy i już. Cieszą się że auto jedzie i że zaoszczędzili parę złotych za wymianę u kogoś kto ma o tym pojęcie. A co się dzieje z doładowaniem tego nikt nie wie i później płacz bo motorownia do wymiany :twisted:
Zamieszczone przez bradleyZawsze jest jeszcze sposob na diodke 1n4148 :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 27 Paź, 10 23:40 ]
Zamieszczone przez seba12a265zł drogą nie chodzi.NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
dogrzeb sie do kabelków za przepływka, zaraz przy wtyczce pewnie będzie urwany 1 kabelek, często to się zdarzachip-tuning edc-15/16/17 1,8Turbo - www.brk-tuning.pl
Hamownia obciążeniowa - Inowrocław
one quoter mile - 13,3 tdikiem.
promocja 1,9/2,0 tdi sprawdź na www.brk-tuning.pl
Komentarz
-
Komentarz