w mojej octavce po wymianie oleju została recznie skasowana inspekcja i jak wiadomo skasowalo sie long life. jak wrocic do long life za pomoca vag commandera.
witam kolego
z tego co ja się oriętuje to już nie da się wrucić do long life. pytałem w skodzie w krakowie (mam znajomego) i niestety tak juz musi zostać do końca.
Nie wiem jak w VAG Commanderze, bo jeszcze go nie uruchomiłem, ale w VCDS'ie jest to banalna operacja. Kwestia jednej cyferki w adaptacjach sterownika zestawu wskaźników. Nie pamiętam jakiej i gdzie - do poszukania.
wiem ze da sie w vag com ale chodzi mi o vag commandera. brak mozliwosci polaczenia sie z licznikiem ( 17 ) a niemam dostepu do vag com. i tutaj jest problem jak sadze. ale jak polacze sie z blokiem 07 to tak jak bym byl w liczniku. jak to rozumiec
witam kolego
z tego co ja się oriętuje to już nie da się wrucić do long life. pytałem w skodzie w krakowie (mam znajomego) i niestety tak juz musi zostać do końca.
pozdrawiam
W instrukcji = co prawda do O1 = napisane jest, że ASO może przestawić z serwisu zmiennego (czyli long life) na stały co 15 kkm, ale też w dowolnej chwili powrócić do zmiennego ...
Komentarz