[O2] ustawienie long life - vag commander

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuba566
    Classic
    • 2009
    • 19

Zamieszczone przez piramida
    Zamieszczone przez Golas27
    to dziwne, bo przysiaglbym ze maja wyzsza barwe. naprawde jakos niebiesko mi walily w galy.
    może dlatego ze to nówki sztuki?
    moze musza sie wypalic, kolega w omedze tez ma dziwnie niebiskie i tez zmienial jakis czas temu.
    Ps. masz pozdrowienia tam gdzie ostatnio :P
  • rrobert
    Rider
    • 2008
    • 462

witam

w mojej octavce po wymianie oleju została recznie skasowana inspekcja i jak wiadomo skasowalo sie long life. jak wrocic do long life za pomoca vag commandera.

pozdrawiam

Komentarz

• ralph4
      Classic
      • 2009
      • 7

witam kolego
      z tego co ja się oriętuje to już nie da się wrucić do long life. pytałem w skodzie w krakowie (mam znajomego) i niestety tak juz musi zostać do końca.

pozdrawiam

Komentarz

• kropeck
        RS
        • 2009
        • 2319
        • Octavia II (1Z3)
        • BLF 1.6 FSI 115 KM

Nie wiem jak w VAG Commanderze, bo jeszcze go nie uruchomiłem, ale w VCDS'ie jest to banalna operacja. Kwestia jednej cyferki w adaptacjach sterownika zestawu wskaźników. Nie pamiętam jakiej i gdzie - do poszukania.
        Pozdrawiam,
        Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• rrobert
          Rider
          • 2008
          • 462

witam

wiem ze da sie w vag com ale chodzi mi o vag commandera. brak mozliwosci polaczenia sie z licznikiem ( 17 ) a niemam dostepu do vag com. i tutaj jest problem jak sadze. ale jak polacze sie z blokiem 07 to tak jak bym byl w liczniku. jak to rozumiec

Komentarz

• Jacek Wo.
            Ambiente
            • 2010
            • 221

Zamieszczone przez ralph4
            witam kolego
            z tego co ja się oriętuje to już nie da się wrucić do long life. pytałem w skodzie w krakowie (mam znajomego) i niestety tak juz musi zostać do końca.

pozdrawiam
            W instrukcji = co prawda do O1 = napisane jest, że ASO może przestawić z serwisu zmiennego (czyli long life) na stały co 15 kkm, ale też w dowolnej chwili powrócić do zmiennego ...

Komentarz

Pracuję...