[O1] centralny zamek z kluczyka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zeo
    Classic
    • 2010
    • 6

Tak, grillik razem z logo są czarne Ptasia kupa niestety też jest, ale na słupku :P
    Grill w fazie testów, ale coraz bardziej się do niego przekonuję, więc pewnie tak zostanie.
    Tylko dzisiaj puściła taśma i zerwałem logo coby się w drodze nie zapodziało. A może na taśmę to silikonem je przylepić?
  • vibrajazz
    Classic
    • 2009
    • 22

Witam

Pojawił mi się dziwny kłopot z centralnym zamkiem. Mam Octavie I AHF 99rok. Auto posiada centralny zamek zamykany z kluczyka. Ostatnio zamykając auto okazało się, że zamkneły się wszystkie drzwi tylko nie od strony kierowcy. Wyglada to tak ze wszystkie zamki sie zapadaja i zamykaja drzwi, natomiast od strony kierowcy sie zapada i wyskakuje do góry i drzwi nie zostaja zamknięte, dopiero ponowne przekręcenie kluczyka zamyka drzwi. Zamykając drzwi od środka auta sytuacja jest taka sama, drzwi od kierowcy sa otwarte. Ma ktoś pomysł co to może być. Dodam, że kilka miesięcy temu wymieniłem zamek na dowy bo siadl mi mikrostyk ale wszystko bylo dobrze

Pozdrawiam

Komentarz

• krisoctav
      Rider
      • 2008
      • 417

jeżeli po włączeniu świateł i wyjęciu kluczyka z stacyjki i otwarciu drzwi nie słychać brzęczyka to masz zepsuty włącznik w zamku tzn. komputer w aucie nie widzi otwarcia a nie reaguje po prawnie najczęstsza usterka inaczej można już winić różne inne rzeczy

Komentarz

• adiwaw
        Ambiente
        • 2009
        • 167

Moim zdaniem to sprawa zamków. Miałem kiedyś podobnie. Wyjąłem wkładki od zamków i zaniosłem w celu wymiany sprężynek i ogólnych oględzin. Po tym zabiegu wszystko działa jak należy.

Komentarz

Pracuję...