[Inne] awaria drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • qmek
    Classic
    • 2012
    • 20

[Inne] awaria drzwi

qasqu, podważasz plastikowa osłonkę( tą przezroczystą), potem odkręcasz 2 śrubki i podważasz całą lampkę z boku
  • pietia
    Classic
    • 2010
    • 6

[Inne] awaria drzwi

witam. mam problem z lewymi drzwiami nie umiem ich otworzyc ani od srodka i od zewnatrz. po zamontowaniu sterownika z pilotem centralny zamek w lewych drzwiach dzialal pare razy.teraz z pilota mozna otworzyc tylko tylne, prawe przednie otworze z kluczyka a lewe przednie sie wcale nie otwieraja. rozebralem tapicerke i probowalem je otworzyc ale nic z tego. nie dalo rady ich otworzyc tak jak by zamek zacial sie w srodku. prosze o podpowiedz jak je otworzyc.

Komentarz

• eMeM
      Drive
      • 2010
      • 73

także tak miałem lecz tylnymi prawymi. Oddałem do mechanika i zdjął tapicerkę okazało się ze takie małe gówienko się popsuło ale dał rade naprawić nie wiem dokładnie co to było zapłaciłem 30 zł

Komentarz

• tomus7
        RS
        • 2010
        • 1896
        • Peugeot

Re: awaria drzwi

Zamieszczone przez pietia
        witam. mam problem z lewymi drzwiami nie umiem ich otworzyc ani od srodka i od zewnatrz. po zamontowaniu sterownika z pilotem centralny zamek w lewych drzwiach dzialal pare razy.teraz z pilota mozna otworzyc tylko tylne, prawe przednie otworze z kluczyka a lewe przednie sie wcale nie otwieraja. rozebralem tapicerke i probowalem je otworzyc ale nic z tego. nie dalo rady ich otworzyc tak jak by zamek zacial sie w srodku. prosze o podpowiedz jak je otworzyc.
        A kto montował centralny na dodatkowego pilota :?:
        ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
        http://www.bunkry.pl/pl/index.html
        a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
        http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
        Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207

Komentarz

Pracuję...