dzisiaj czyściłem tapicerkę i po czyszczeniu tapicerki, podłogi, podsufitki i wszystkich plastików wewnątrz zaczęła palić się cały czas taka kontrolka. O co chodzi? Mogli poluzować jakieś złączki poprzez mycie ciśnieniowe myjką ?
[O1] Akumulator
Zwiń
X
-
[O1] Akumulator
Witam, mam octavie od listopada tamtego roku, wcześniej aku ładnie trzymał, z tego co pamiętam jest to aku BOSHA więc raczej dobre jakościowo. Po ostatniej zimie aku już wydaje mi się słabo trzyma. Zresztą sami oceńcie:
Przejechałem jednego dnia około 32 km przy czym jeżdżę dość agresywnie. Potem 3 dni nie jeździłem a 4 ledwo odpalił (sprzęgło + dodawanie gazu) I to była jedyna taka przerwa w ostatnim czasie a aku rozrusznik ledwo kręcił.
Mam parę pytań. Gdzie i za ile można sprawdzić czy to aku jest na wykończeniu oraz jego datę produkcji. Oraz jak to jest z zakupem akumulatora przez internet, chodzi mi o zwrot starego akumulatora.
PS. Polecicie jakieś dobre aku? myślałem nad CENTRA Futura 770
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
-
-
Re: Akumulator
Zamieszczone przez Edek89Witam, mam octavie od listopada tamtego roku, wcześniej aku ładnie trzymał, z tego co pamiętam jest to aku BOSHA więc raczej dobre jakościowo. Po ostatniej zimie aku już wydaje mi się słabo trzyma. Zresztą sami oceńcie:
Przejechałem jednego dnia około 32 km przy czym jeżdżę dość agresywnie. Potem 3 dni nie jeździłem a 4 ledwo odpalił (sprzęgło + dodawanie gazu) I to była jedyna taka przerwa w ostatnim czasie a aku rozrusznik ledwo kręcił.
Mam parę pytań. Gdzie i za ile można sprawdzić czy to aku jest na wykończeniu oraz jego datę produkcji. Oraz jak to jest z zakupem akumulatora przez internet, chodzi mi o zwrot starego akumulatora.
PS. Polecicie jakieś dobre aku? myślałem nad CENTRA Futura 770
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
Komentarz
-
-
klemy 10 i dalej 13ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
Komentarz