porysowany kokpit

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stefank
    Classic
    • 2011
    • 13

porysowany kokpit

fernando, no bo tak było a to huczenie zaczęło się w tamtym tyg. :roll:
  • 123rafal456
    Classic
    • 2010
    • 30

porysowany kokpit

witam serdecznie mam pewien problem a konkretnie chodzi mi o porysowany kokpit w środku auta a dokładniej klapa od schowka i ten plastik na dole co jest w nim radio klima itp. chciałbym jakoś to no nie wiem może zapastować no nie wiem może mi ktoś coś poradzi co z tym zrobić (octavia I jasny taki szary kolor kokpitu) z góry będę wdzięczny, pozdrawiam

Komentarz

• phrix
      L&K
      • 2007
      • 1000
      • Audi
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Pstyknij fotkę to będzie łatwiej ocenić. Swego czasu miałem "przyjemność" zobaczyć jak odnawia się samochody przywiezione z DE. Problem takich rys rozwiązywało się zapalniczką, lekko nadtapiająć plastik. Jeżeli zrobisz to bardzo delikatnie to po naprawie nie będzie śladu. Znajomy który przygotowywał samochody tym sposobem naprawiał nawet połamane plastiki, kleił to jąkąś masą następnie przenosił fakturę z innego elementu a potem odpowiednio dobranym sprayem malował element. Mowa tu o drogich plastikach bo nikt nie będzie się bawił w taką naprawe przy części wartej kilkadziesiąt złotych
      Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• firmek
        Rider
        • 2008
        • 477

Jesli to jest ten plastik z faktura to trudno cos z tym bedzie zrobic. Zapalniczka mozna delikatnie pozbyc sie fredzli odstajacych od rysy ale sama rysa zostanie. Srodki do kokpitu tez nie pomoga. Jesli bardzo przeszkadza to pozostaje wymiana.
        W przypadku gladkiego plastiku mozna probowac np okleic folia.

Komentarz

• 123rafal456
          Classic
          • 2010
          • 30

dzięki za info ale jeszcze jutro postaram się jakąś fotkę rzucić.

[ Dodano: Sob 27 Lis, 10 22:29 ]
          a co powiecie jak bym to zapastował bezbarwna pastą do butów i czy ktoś coś takiego wypróbowywał.?????

Komentarz

Pracuję...