pamięć zrobionych kilometrów oraz średnie spalanie na danym dystansie resetuje się samo po 2 godz.postoju.
dokłądnie tak jest. ale masz tez 2 komp...nacisnij guzik od spodu manetki to sie przełączy - tylko jedno nacisniecie, bo dłuzsze przytrzymanie - to kasowanie
sluchajcie ale sam komputer wykonije reset po 3, 4 godzinach postoju, mam jeszcze O2 i komputer nie resetuje sie... tzn po postoju 15g spalnie komputera jest widoczne.
sluchajcie ale sam komputer wykonije reset po 3, 4 godzinach postoju, mam jeszcze O2 i komputer nie resetuje sie... tzn po postoju 15g spalnie komputera jest widoczne.
po 2 godzinach!!! jezeli w tym czasie nie włanczasz zapłonu, nie jezdzisz itd. - to wtedy jest samoczynny reset kompa 1
W 0II jest tak samo jak w 01 - wiec cos Ci sie popier..... :diabelski_usmiech
w OI według książki serwisowej jest napisane że po 2 godz.resetuje się:średnie spalanie,dystans na średnim spalaniu i średnia prędkość no i czas przejechany dany dystans.
koloego, chyba sie nie rozumiemy bo w O2 nie roestuje sie komp, tzn wczorajsze spalenie jestem wstani odczytac po 15g. A w O1 juz po 3,4 jest restet... wiec to nie jest norma.. lepiej sprawdz swoja wiedze... Pozdrawiam
koloego, chyba sie nie rozumiemy bo w O2 nie roestuje sie komp, tzn wczorajsze spalenie jestem wstani odczytac po 15g. A w O1 juz po 3,4 jest restet... wiec to nie jest norma.. lepiej sprawdz swoja wiedze... Pozdrawiam
hahhahaahhaha widac musze się dokształcic na temat 01 i 0II odnosnie kompa :twisted: :diabelski_usmiech
Panowie. Komp pokładowy ma dwie pamięci.
Pamięć 1 kasuje się po 2 godz. jak nie ma kluczyka w stacyjce przekręconego.
Pamięć 2 trzeba kasować ręcznie, np. co tankowanie. (choć ta ponoć po jakimś długim czasie też się potrafi skasować)
I to tyle na temat działanie komputera pokładowego.
A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
------------------------------------------------- Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz